Проблем със автоматична скоростна кутия Пасат 1,9 ТДИ 110 к.с.
Колата не върви на нито 1 скорост а на неутрална само напред?
Моля който може да помогне с инфо или сервиз
0896633007

Проблем със автоматична скоростна кутия Пасат
.....
dobrin написа:На неутрална върви напред???
Иначе има един сервиз на изхода за Калотина, след разклона за Банкя в ляво. Gemini май беше името. Но нямам преки впечатления, просто знам, че работят само автомати.
Мерси колега ще отида до там
- varbanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .....
Горе-доло добре си вършат работата,но аз несъм правил някакви по-сериозни ремонти,а само масла филтри и семеринг.Съвета ми е да гледаш какво сменят и какво слагат за да не те натоварат в цената,при мен имаше опити-но неуспешниVIRUSS написа:dobrin написа:На неутрална върви напред???
Иначе има един сервиз на изхода за Калотина, след разклона за Банкя в ляво. Gemini май беше името. Но нямам преки впечатления, просто знам, че работят само автомати.
Мерси колега ще отида до там
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,
Ако все още не си предприел нищо , моят съвет е да пропуснеш Gemini. Не съм ходил, но прочетох не много хубави неща за тях.
НЕ ХОДИ и в автоцентър Автоматик на Черни връх. Кофти опит имам с тях и ще ти искат хилядарка само за отваряне на кутията.
Иди при Коко в Малинова Долина. Прочети тук там из Google, ремонт на автоматици и ще се убедиш от мненията на хората. Звънни и му обясни какъв е проблема. Ако колата върви, но се мъчи и мирише на феродо, по-добре я закарай с репартак, а не на ход. Ще си спестиш пари.
Успех и пиши резултат.
Ако все още не си предприел нищо , моят съвет е да пропуснеш Gemini. Не съм ходил, но прочетох не много хубави неща за тях.
НЕ ХОДИ и в автоцентър Автоматик на Черни връх. Кофти опит имам с тях и ще ти искат хилядарка само за отваряне на кутията.
Иди при Коко в Малинова Долина. Прочети тук там из Google, ремонт на автоматици и ще се убедиш от мненията на хората. Звънни и му обясни какъв е проблема. Ако колата върви, но се мъчи и мирише на феродо, по-добре я закарай с репартак, а не на ход. Ще си спестиш пари.
Успех и пиши резултат.