неработещо вдигане и сваляне на фарове на голф3
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
неработещо вдигане и сваляне на фарове на голф3
колеги,таз вечер бях понатварил голфето и фаровете светеха доста високо и след опит за сваляне(ел регулируеми са,едносекционни)установих,че при въртене на бутона фаровете не реагират(доста неприятно за насрещното движение)!Преди няколко месеца свалях целия пакет с бутоните(фарове,габарити,рег. осветление,рег. на фарове,мъгла) за смяна на осветлението,но не ми се е налагало от тогава да ги местя!някои знае ли дали регулирането на фаровете е на отделен предпазител понеже всичко друго си работи!?мисля,че бутона беше с две букси,едната е по малка мисля,че беше синя,да не е тя за регулирането на фаровете?помагаите.....???
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Привет на всички.
Колега и аз имах същия проблем след смяна на осветлението на копчето за фаровете.
Можеш да провериш самия бутон за регулиране на фаровете, като за целта въртиш бутона и с мултимер мериш на клемите дали има промяна на съпротивлението. При мен нямаше и след като го разглобих установих че остта на копчето е счупена. Поне при мен това беше проблема.
Дано съм ти бил полезен.
Колега и аз имах същия проблем след смяна на осветлението на копчето за фаровете.
Можеш да провериш самия бутон за регулиране на фаровете, като за целта въртиш бутона и с мултимер мериш на клемите дали има промяна на съпротивлението. При мен нямаше и след като го разглобих установих че остта на копчето е счупена. Поне при мен това беше проблема.
Дано съм ти бил полезен.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”