Имам нужда от информация за покупка на Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Thriller » Пет 09 яну 2009 12:56

Таз 2-ка като гледам не е от най-евтините!!2-ката си е двойка 3-ката си е 3-ка,за всеки влак пътници,аз мислех,че в 21век хората се стремят да карат все по-нова кола за по-малко пари,но явно ...

azhmd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот azhmd » Пет 09 яну 2009 13:00

Thriller написа:Таз 2-ка като гледам не е от най-евтините!!2-ката си е двойка 3-ката си е 3-ка,за всеки влак пътници,аз мислех,че в 21век хората се стремят да карат все по-нова кола за по-малко пари,но явно ...

Хората се стремят и успяват, но аз за съжаление (мое) нямам финан-сови възможности за кола над 2700 лв.

:(

Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Thriller » Пет 09 яну 2009 13:04

Ок,колега няма проблем!Просто ти беше написал за савети и за това ти ги даваме!Моя съвет е,че 2-ката е скъпа.Мой приятел преди месеци купи Голф 2 1.6Д мисля беше 1100лв с лети джанти !

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Пет 09 яну 2009 14:47

Провери колата на сервиз ако е добра я взимай не гледай че е малко по висока цената аз карам голф 2 вече 7 години и мога да ти кажа че частите са като без пари имах голф 2 1.3 мотор сега съм с 1,8 16V на се оплаквам изобщо каквото и да се развали евтино а и си е здрава кола все пак не се разваля много само от дръжките на вратите не съм доволен ама за 7 лева какво да искам оригиналната във vw е 67 лева а колкото за голф 3 частите са повечето двойно на 2ката, маслената ми помпа я купих за 60 лева на 1.8 16v а на голф 3 1,4 на комшията беше 155 лева ако искаш здрава с евтина поддръжка и опростена кола без много екстри си вземаш голф 2 : vw fen

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Пет 09 яну 2009 15:16

gyleto написа:Провери колата на сервиз ако е добра я взимай не гледай че е малко по висока цената аз карам голф 2 вече 7 години и мога да ти кажа че частите са като без пари имах голф 2 1.3 мотор сега съм с 1,8 16V на се оплаквам изобщо каквото и да се развали евтино а и си е здрава кола все пак не се разваля много само от дръжките на вратите не съм доволен ама за 7 лева какво да искам оригиналната във vw е 67 лева а колкото за голф 3 частите са повечето двойно на 2ката, маслената ми помпа я купих за 60 лева на 1.8 16v а на голф 3 1,4 на комшията беше 155 лева ако искаш здрава с евтина поддръжка и опростена кола без много екстри си вземаш голф 2 : vw fen
Въобще не мога да се съглася с теб,че частите са 2 пъти по-скъпи на тройките.Аз пък карам 5 години тройка,първо 1.4,а сега 1.8 и съм много доволен от поддръжката и на двете.И според мен 2700 за двайсетгодишна кола са малко надута цена.Всъщност на тази цена си продадох АБД-то,което беше 93год.с газова уредба.

Потребителски аватар
steli
Автомобил: Голф2
Двигател: ЕZ 1989

Мнениеот steli » Пет 09 яну 2009 18:09

Колега,аз карам Г2 карбуратор с газова и никога няма да я сменя за Г3

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Пет 09 яну 2009 18:44

steli написа:Колега,аз карам Г2 карбуратор с газова и никога няма да я сменя за Г3
Всичко е въпрос на гледна точка и на личен избор.Вкус другар няма, са рекли хората!
:wink:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 09 яну 2009 18:56

balamata написа:
steli написа:Колега,аз карам Г2 карбуратор с газова и никога няма да я сменя за Г3
Всичко е въпрос на гледна точка и на личен избор.Вкус другар няма, са рекли хората!
:wink:

Не е единствен, може би за 4ка от 2003 да...ама да ми я подържа някой друг... :lol:

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Пет 09 яну 2009 20:54

Колега ако Голфа ти харесва и състоянието му е добро според мен си струва да го вземеш.2700 не са малко,но никои от нас не е видял колата,за да прецени дали си заслужава или не.Има гуми,има газ,ако върви,не лопа,не тропа-мятай се да се отвозиш на евтината газ

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Пет 09 яну 2009 21:10

Добре де като толкова му препоръчвате двойка поне не го съветвайте да даде една маса пари за кола на 20г. Точно за 2700 продадох моята 2-ка преди 3 години, 92-ра година с ел-скъкла, газ, широки брони музика, зимни и летни гуми в доста добро здраве и вид. 3 години по-късно препоръчвате 3 години по-стара кола, която дори не сте видяли на снимка, само защото карате двойки и ви се иска цената им да е 20бона. Помогнете на човека е не се опитвайте да си вдигате акциите на колите.
Цената е висока за толкова стара кола, пребоядисвана за 200л-300лв някой гараж което значи. 1-во имало е доста добра причина да се боядиса преди продажбата. 2-ро след 3 месеца ще почната да излизат язви щото това не е като заводското боядисване.

azhmd
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам нужда от информация за покупка на Голф 2

Мнениеот azhmd » Чет 15 яну 2009 15:50

Имам нов въпрос . Двигателя е JB520000 , а рамата WVWZZZ17ZBB000000

Някакви предположиния за това що за модел е ???????????

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Мнениеот SIMETO1 » Чет 15 яну 2009 18:56

Ако колегата е решил да си взима 2-ка да си вземе ама да с по голям мотор 1.8 GT 112кс.Може би най добрия мотор на Golf 2

Потребителски аватар
Dudli
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот Dudli » Чет 15 яну 2009 23:47

maniak написа:Добре де като толкова му препоръчвате двойка поне не го съветвайте да даде една маса пари за кола на 20г. Точно за 2700 продадох моята 2-ка преди 3 години, 92-ра година с ел-скъкла, газ, широки брони музика, зимни и летни гуми в доста добро здраве и вид. 3 години по-късно препоръчвате 3 години по-стара кола, която дори не сте видяли на снимка, само защото карате двойки и ви се иска цената им да е 20бона. Помогнете на човека е не се опитвайте да си вдигате акциите на колите.
Цената е висока за толкова стара кола, пребоядисвана за 200л-300лв някой гараж което значи. 1-во имало е доста добра причина да се боядиса преди продажбата. 2-ро след 3 месеца ще почната да излизат язви щото това не е като заводското боядисване.

колега аз също имах 2-ка 91г 1.3 карбуратор и точно преди един месец я продадох за 2500 с лети джанти и эимни гуми на джанти. също така съм карал и 3-ка и да си кажа лично никога не бих заменил 2-ката с 3-ка.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 16 яну 2009 1:27

Dudli написа:
maniak написа:Добре де като толкова му препоръчвате двойка поне не го съветвайте да даде една маса пари за кола на 20г. Точно за 2700 продадох моята 2-ка преди 3 години, 92-ра година с ел-скъкла, газ, широки брони музика, зимни и летни гуми в доста добро здраве и вид. 3 години по-късно препоръчвате 3 години по-стара кола, която дори не сте видяли на снимка, само защото карате двойки и ви се иска цената им да е 20бона. Помогнете на човека е не се опитвайте да си вдигате акциите на колите.

колега аз също имах 2-ка 91г 1.3 карбуратор и точно преди един месец я продадох за 2500 с лети джанти и эимни гуми на джанти. също така съм карал и 3-ка и да си кажа лично никога не бих заменил 2-ката с 3-ка.

spam
Това не е информация за покупка на Голф2!

За рамата толкова мога да намеря за теб колега azhmd http://vwclub.bg/vin.php
2ойката е доста добра машина но какво ти предлагат към тази кола за тази цена? (сменяни консумативи по мотора, джанти,гуми , музика, окачване, сменени части, читав външен вид, забележки има ли ?).

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 16 яну 2009 12:35

azhmd написа:Имам нов въпрос . Двигателя е JB520000 , а рамата WVWZZZ17ZBB000000

Някакви предположиния за това що за модел е ???????????

ОПИСАНИЕ НА ЗНАЧЕНИЕТО НА СИМВОЛИТЕ
Страна на производство W Germany Държавата, в която е произведено превозното средство
Производител V Volkswagen Фирма производител
Тип на транспортното средство W Passenger Car Условен тип на транспортното средство
Тип на купето Z not implemented
Двигател Z not implemented
Система за безопасност Z not implemented
Модел 17 Rabbit, Golf I, Jetta I, GTi, Pickup (1982-92)
Контролна сума Z not implemented
Година на производство B 1981 започва от Октомври предишната година
Местонахождение на завода B Brussels Градът, където се намира завода производител
Сериен заводски номер 000000 000000

Колега,сигурен ли си,че това е ВИН номера?Че както виждаш излиза че колата е Голф 1 и е на 28 години :idea: Сигурен ли си че е Голф 2 или че този ВИН е за тази кола?

А по отношение на колата,не знам защо някои колеги се опитват да ти обясняват някакви неща,които струва ми се нямат пряко отношение с теб.Щом си си харесал Г2 нека така да е.Предполагам и ти си чул че са супер здрави коли.Наистина е така но има и някои изключения.За целта както те посъветваха някои колеги иди на майстор нека направи пълен преглед на колата и да ти каже как е общото й състояние.Ако е добро и щом си решил я взимай.Джантите не знам какъв размер са,но те само струват с гумите може и към 400 лв. така че не е чак толкова голяма цената.
Успех!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”