Здравейте, днеска гледам в Praktiker се продават H4 Xenon (20 лева двете крушки).
Та..мисълта ми е щото ги дават да светят +30% от обикновенните и искам да Ви питам дали е добра инвестиция това и как ще светят - дълги, къси или дълги и къси.
Мерси.
H4 Xenon за половерчето...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Това е темата за теб
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=32594
В нея има предостатачно инфо и снимков материал
Както и тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=28241&highlight=
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=32594
В нея има предостатачно инфо и снимков материал
Както и тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=28241&highlight=
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви кажа и аз едно съветче : Слагаш хубави крушки(марка и модел по желание) пускаш ги вечерта -виждаш резултата,на другия ден отиваш някъде където регулират фарове(имаше тема даже къде и колко стува-аз ходя в Диана 5-6лв е там) регулираш ги и на другата вечер ти се струва че си сменил фарове крушки с чисто нови има коренна разлика в светенето. 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Е хайде и аз да ви кажа тогава:
Истинския ксенон няма аналог! Силата и чистотата на светлината не може да се имитира с евтини боклуци (уж ксенонови крушки).
Единственото което си струва при обикновените крушки е осрам найтбрейкър. Цената е около 20+ лв за бройка. Свети много повече за сметка на по-кратък живот (пише си го на кутията).
Бих препоръчал на всеки един да си сложи истинска ксенон система. Усещането е неповторимо, видимостта е поразителна, повишаването на сигурността е безспорна. За биксенон H4 има безброй опции и варианти в рамките на 300 лева.
Лично аз бях скептично настроен, но днес не съжалявам за нито една стотинка която инвестирах в качествено осветление на автомобила.
Поздрави
Истинския ксенон няма аналог! Силата и чистотата на светлината не може да се имитира с евтини боклуци (уж ксенонови крушки).
Единственото което си струва при обикновените крушки е осрам найтбрейкър. Цената е около 20+ лв за бройка. Свети много повече за сметка на по-кратък живот (пише си го на кутията).
Бих препоръчал на всеки един да си сложи истинска ксенон система. Усещането е неповторимо, видимостта е поразителна, повишаването на сигурността е безспорна. За биксенон H4 има безброй опции и варианти в рамките на 300 лева.
Лично аз бях скептично настроен, но днес не съжалявам за нито една стотинка която инвестирах в качествено осветление на автомобила.
Поздрави

handycam написа:eras3r написа:plasp написа:Слагаш Osram nightbraker и ти си човека, аз ползвам такива и светят доста по добре от старите
От къде мога да се сдобия с такива? и на каква цена са.
цени точно не мога да ти кажа но ги има в:
ауто+ , шел, omv, практикер (но са скъпи там).
В OMV H4 са по 14 лв. парчето.
- vankata_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Nesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Е хайде и аз да ви кажа тогава:
Поздрави
Да , но тук повечето го карат с рефлекторен фар , което от своя страна е доста неблагоприятна среда за ксенона , доста заслепяват .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”