глобата за МПС-леки е 100 кинта
винетки всекви има в ИАП на пл. Македония

Винетки
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих, бре... просто забравих
Гусина ме проверява и за пожарогасител, жилетка, триъгълник, аптечка, крик и резервна гума (който аз имах и винаги съм имал), освен режийните работи (талони, преглед, ГО).
Това след като ме видя, че съм в нарушение с минетния стикер, което аз не оспорвах... Пари не им и предлагах, те и не взимат - пазят си раотата.
Сега ще си карам с акта, но лошото е, че ще трябва да ходя и да го подновявам поне един път, докато дойде до КАТ-София, докато излезе глобата...
А... купих си и год. минетка, та да ми е мирна главата за в бъдеще, не че пътувам често, но да има.

Гусина ме проверява и за пожарогасител, жилетка, триъгълник, аптечка, крик и резервна гума (който аз имах и винаги съм имал), освен режийните работи (талони, преглед, ГО).
Това след като ме видя, че съм в нарушение с минетния стикер, което аз не оспорвах... Пари не им и предлагах, те и не взимат - пазят си раотата.
Сега ще си карам с акта, но лошото е, че ще трябва да ходя и да го подновявам поне един път, докато дойде до КАТ-София, докато излезе глобата...

А... купих си и год. минетка, та да ми е мирна главата за в бъдеще, не че пътувам често, но да има.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
отиваш в някой железарски магазин и им обясняваш, че ти трябва нож за махане на винетки подобно е като стъргалото за лед само че на върха е нож...аз си купих струва 2 лв... и махам на който ме помоли за 20-30 секунди зависимост от колко е напечена винетката или стикера ГО и то остава малко лепило, ама като ходиш да ти мият колата им казваш да ти го махнат с препарат и си готов
и после си слагаш устройството в багажника и си свиркаш 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”