Парно за Голф3
Парно за Голф3
Колеги парното на Голфа не работи. Колата 92г и има климатик. Двигателя е 1.8бензин. Запушено ли е радиаторчето и може ли да се отпуши без да се сваля таблото.
парно
При майстора е вече. И така е при него ще оправя всичко наведнъж. Затова питах и за парното. Да му кажа точно какво да сменя. Така няма да ме вкарат в излишни лъжи за това какво са правили по колата. Аз съм човека който казва какво да се сменя. Не той да ми каже ми сега ще видим какво му има на мотора и така нататък...... Пример давам: След скъсването на ремъка казах на майстора каквото разбрах от отговорите които получих. А именно няма да отварям мотора, а сменям само ремъка. Ако тръгне е добре, ако не ще му мислим. За парното ще му кажа какво да гледа човека, термостати клапи радиаторчета и така.... 

- libris
- Автомобил:
- Двигател:
колега
колега каде ти стои стрелката за температурата 90 градуса ли ? или неможе да вдигне ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!!
Аз съм със същия автомобил 1,8 90коня с климатик и имам същия проблем.Пиша тук за да не пускам нова тема.Въпросната клапа е изправна вчера се докопохме до нея и проблема не е в нея.Като е загряла колата до 90градуса на 1-ва степен парното леко се усеща от духалките на таблото но в кратата изобщо не се усеща,а на по-високи степени духа почти студено.Някой има ли идея от какво може да бъде проблема
Аз съм със същия автомобил 1,8 90коня с климатик и имам същия проблем.Пиша тук за да не пускам нова тема.Въпросната клапа е изправна вчера се докопохме до нея и проблема не е в нея.Като е загряла колата до 90градуса на 1-ва степен парното леко се усеща от духалките на таблото но в кратата изобщо не се усеща,а на по-високи степени духа почти студено.Някой има ли идея от какво може да бъде проблема

- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
Re: Парно за Голф3
Вчера с един приетел оправихме парното. Двамата заедно почнахме да разглобяваме в 10.00 сутринта и свършихме в 18.00 часа. Запалихме я и за 5 минути парното духаше жега в купето. При сваляне на радиаторчето, за да разделим кожуха му от този на климатика счупихме задните две щипки. Други поразии не успяхме да направим. Облепихме голямата и малката клапа със замозалепващо фолио, отгоре залепихме тънка напа. Сменихме и радиаторчето. Сега всичко е ок. Единственото което съжалявам че не направих е снимки. Не намерих фотоапарат да снимам. Моят беше в тъщата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”