Замръзване на стъклата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
peachbaby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peachbaby » Съб 10 яну 2009 20:04

a това че зимно време сас обувките се вкарва сняг по стелките дали нее причина за всичко това.аз си го обяснявам така-снега се топи от жегата на парното,попива в мукета и тапицерията и когато колегата се пребере и заключи колата водата която е по стелките се поиспарява от топлото купе и каде да иде-на стаклата.стяга студ -10 и всичко замразва.може и от филтар да е но не сам убеден.и при мен сеполучаваха такива работи и си правих експеримент/сас или без филтърпак си се потеха и замразват

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Съб 10 яну 2009 20:54

peachbaby написа:a това че зимно време сас обувките се вкарва сняг по стелките дали нее причина за всичко това.аз си го обяснявам така-снега се топи от жегата на парното,попива в мукета и тапицерията и когато колегата се пребере и заключи колата водата която е по стелките се поиспарява от топлото купе и каде да иде-на стаклата.стяга студ -10 и всичко замразва.може и от филтар да е но не сам убеден.и при мен сеполучаваха такива работи и си правих експеримент/сас или без филтърпак си се потеха и замразват
Е те това мисля,че е най-логичното обяснение за проблема!!!И аз споделям това мнение :да: .При мен пък няма филтър и съм сложил един чорапогащник на жената и върши същата работа :D

dwars
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dwars » Съб 10 яну 2009 21:20

Когато работи парното стъклата си стават сухи, както би трябвало да е нормално. Утре ще ги избърша със спирт, както каза колегата и ще видя какво ще стане :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”