На 14 януари от 11 часа пред парламента - мирно шествие

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 10 яну 2009 22:44

valsn написа:Към мод. ако мислите че e време за катинарче -go on please!

колега, хвала на ентусиазмът ти, ама си мисля, че си се хванал на бас с някого колко време ще изкараш без :lock:
мисля, че идеята за протеста вече е ясна на всички (дори и да са разбрали за него от твоя пост), та не изнасилвай нещата - нали целта ти е темата да остане, та да могат повече хора да я видят.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Съб 10 яну 2009 22:45

groznika написа:Аз имам питане:
Пеш ли сме на "шествието" или с МПС? Струва ми се, че автомобили няма да бъдат допуснат до тълпата. Лично аз смятам да ида пеш.

Пеша ще да е...
Надявам се да тълпата да почне от орловеца и да свършна до ...син сити ибратно :lol:

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Съб 10 яну 2009 22:47

blinder написа:
Пеш ли сме на "шествието" или с МПС? Струва ми се, че автомобили няма да бъдат допуснат до тълпата. Лично аз смятам да ида пеш.

Пеша ще да е...
Надявам се да тълпата да почне от орловеца и да свършна до ...син сити ибратно :lol:

ако искате да напрайм шествие с Фау Ве-тата........хах

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 10 яну 2009 22:49

Vw_wV написа:
blinder написа:

Пеша ще да е...

ако искате да напрайм шествие с Фау Ве-тата........хах

Евала за инициативата, ама болшинството от народа го мързи да си търси правата mhihi :wink:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Съб 10 яну 2009 22:49

Vw_wV написа:ако искате да напрайм шествие с Фау Ве-тата........хах

Е това ще го оставим за НИМ.

joro_kem написа:
valsn написа:...

колега, хвала на ентусиазмът ти, ама си мисля, че си се хванал на бас с някого колко време ще изкараш без :lock:
мисля, че идеята за протеста вече е ясна на всички (дори и да са разбрали за него от твоя пост), та не изнасилвай нещата - нали целта ти е темата да остане, та да могат повече хора да я видят.

Жоро, това не е човека който е пуснал темата, а някой друг колега :wink:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 10 яну 2009 22:51

Жалко, че съм на работа тогава, а и съм от Стара Загора. Но ако ме пусне шефа може и да дойда. Писна ми да живея в такава "държава".
Само не ми е ясно с това МИРНО шествие какво ще се постигне. Трябва да е като в 97. Това оправията в нашата мила родина. Лошото е, че такива протести има само в София. Но за пореден път казвам: Риби сме и такива ще си останем.

Преди време бях пуснал такава тема, и понеже ние българите се "поддържаме" някой беше казал, "излизай на улицата". Е отговори ми една птичка пролет прави ли???? Мисля че всеки го знае "Съединението прави силата". Е къде е това съединение. Стоите си по къщите и гледате отстрани малкото хора отишли на протеста. И после държавата ни била такава и такава, съдебната ни система и тя така, еми със стоенето пред телевизорите и бездействието така ще е!

http://vbox7.com/play:151b3cef

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Съб 10 яну 2009 22:55

Калоян Кирилов написа:... Риби сме и такива ще си останем.

Преди време бях пуснал такава тема, и понеже ние българите се "поддържаме" някой беше казал, "излизай на улицата". Е отговори ми една птичка пролет прави ли???? Мисля че всеки го знае "Съединението прави силата". Е къде е това съединение. Стоите си по къщите и гледате отстрани малкото хора отишли на протеста. И после държавата ни била такава и такава, съдебната ни система и тя така, еми със стоенето пред телевизорите и бездействието така ще е!

http://vbox7.com/play:151b3cef

Евала, прочете го всички

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 10 яну 2009 22:58

Калоян Кирилов написа:Мисля че всеки го знае "Съединението прави силата". Е къде е това съединение.

за съжаление, малко след създаването на този лозунг, за България започва великото разединение и така до днес...

Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valsn » Съб 10 яну 2009 23:14

valsn,
батка става въпрос за мирно шествие, за кво деструктивно поведение и за кви катинари говориш.

Добре де нямах намерение да го пиша тук и сега но ето как го виждам:

1. Първо имаме една слаба и икономически нестабилна Америка, в момент на предаване на президенство-а тя Америка винаги е спасявала Европа и Втората световна воайна и "студетата война" и Осама бив Ладен и т.н.
2.Имаме един Европейски съюз- не особено уверен че иска да бъде съюз...да не говорим че видимо съжелява за прибързаното приемане на малките корумпирани братчета България и Румъния.
3. Имаме една територия наречена Палестина, която обединява целия арабски свят срещу белите "неверници". И една Англия която прие на нейна територия да са валидни законите на шарията/макар и само частично за живеещите там изповядващи исляма-но това е люлката на модерната демокрация???/
4.Имаме безбожно богати олигарси на територията на бившата USSR на който явно им се ще промяна.
5. Вътре в родната България имаме доста кръгове и "обръчи от фирми" на които шапката на ЕС не им се нрави, ама никак...
6. Имаме разбира се и световна финансова криза-породена май единствено от алчността на големите и не толкова големи риби във финансовата сфера..
7.Имаме три центъра на истинска демокрация Северна Америка, ЕС , Австралия и Нова Зеландия.
8.И ако се върнеме назад в историята Балканска, междусъюзническа, 1-ва , 2-ра световни войни-само сме били използвани някой друг да си постигне целите.

Затова не виждам смисъл отново да ставаме мястото където ще се драсне клечката кибрит. За радост на други...

This is my investigation
Its not a public inquiry

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 10 яну 2009 23:33

Ако са само мирните зашаматени студенти пак нищо няма да стане, щото подозирам, че на другите сега като им пуснаха парното ще си седят на топло като безразлични баби и дядовци. Няма дори малка надежда да стигнем селските гърци дето дори и на нова година не спряха с палежите. Но не пречи нищо всеки да си даде реална равносметка откакто тия същите ни управляват от 97ма насам и да излезем, за да знаят, че не са сами и можем да нахлуем в парламента с 5 кила тротил да ги вдигнем във въздуха. :arrow: :patriot :076:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 11 яну 2009 0:15

valsn написа:...

Колега,
И темата за газостанциите я обърна на политика. Айде спри се вече, не си интересен. Освен да бистриш политика друго не правиш, а не смятам, че това е нужно на някой в случая!

По темата: Ще пробвам да се измъкна от работа тогава. Може да направим една организация?

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Нед 11 яну 2009 0:56

Аз най-вероятно ще отида :wink: Е,разбира се,че ще се разбереме нещо с чичи,че ако станат безредици тряя някой да ме пази mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valsn » Нед 11 яну 2009 1:26

ISRalien писа:

Колега,
И темата за газостанциите я обърна на политика. Айде спри се вече, не си интересен. Освен да бистриш политика друго не правиш, а не смятам, че това е нужно на някой в случая!

ISRalien: Не мисля да пиша повече и по двете теми, оставям на старите пушки и създаделите на този форум да решат, докъде трядва да стигнат темите. Аз съм лекар и единственното което ме удовлетворява е да върша полезни неща за хората.Можеш да им помагаш индивидуално или колективно, последното носи повeчe ползи зо повeче хора.
This is the end!

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 11 яну 2009 1:56

Аз най-мирно заявявам, че може би ще посетя мирния протест, но в никакъв случай с автомобил!!! Вземе да стане някое меле, после да си късам косите :evil:

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Нед 11 яну 2009 9:04

И аз може би ще дойда!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”