за 1бр. - 157лв.
за 2бр. - 140лв.
за 3бр. - 134лв.
за 4бр. - 131лв.
за 5бр. - 129лв.
за 10бр. - 126лв.
Не е зле офертата, стига да има повече мераклии. Чакам с нетърпение, да ми се строши лостчето за мигачите

morfei1 написа:@Apokalypsis, значи, така както аз го разбирам, според ценовата листа, която е дал колегата от Ауди форума, конкретно за Голф 4 TDI:
за 1бр. - 157лв.
за 2бр. - 140лв.
за 3бр. - 134лв.
за 4бр. - 131лв.
за 5бр. - 129лв.
за 10бр. - 126лв.
Не е зле офертата, стига да има повече мераклии. Чакам с нетърпение, да ми се строши лостчето за мигачите
Борислав Андреев написа:Хайде аз съм първия.Отдавна искам да се обзаведа с такава екстра.Пиши на Л.С.,ако има развитие по въпроса!morfei1 написа:http://audibg.com/index.php?showtopic=51084&hl=
Ей това е хубаво да го прочетете
Ако се съберем 10-тина кандидати може да излезне на далаверка темпомата
morfei1 написа:@nobody_lbg, аз да попитам, под Голф 4 TDI, да разбирам ли, че става и за Голф 4 TDI 2002 ASZ-мотор и за Голф 4 TDI 1999 AHF-мотор?
Другият ми въпрос е комплекта включва ли и кабел, защото от обявата в Ауди форума нестава ясно на 100%, но на една от снимките се вижда и кабела?
Благодаря
Код: Избери всички
Голф 4 (98-04) - бензинови с букви двигател AXP, APE, ATN, ARZ, AUM, AUQ, AUS, AZD, AZH, AZJ, BAD, BFQ, BCA, BCB, BER
askin написа:Колеги и аз искам да вляза в групичката но не видях моя двигател след изброените (моя е AKL, Golf 4, 1.6 , 98 год.) -Код: Избери всички
Голф 4 (98-04) - бензинови с букви двигател AXP, APE, ATN, ARZ, AUM, AUQ, AUS, AZD, AZH, AZJ, BAD, BFQ, BCA, BCB, BER
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта