ами може с една приставка за бормашина, но незнма как се казва, а представлява два ножа и бургуя посредата и може да се реголира разтоянието от нож до нож би трябвало да стане с него
Янко , дупките не трябва да са с идеален ръб защото ,пищялките който ти казах да сложиш имат специална декоративна капачка в която се поставят. Мини утре или вдруги ден да ти покажа нагледно за какво става на въпрос. А за дупката най лесно ще се справиш като пробиеш пластмасата с бормашина и след това с хубава кръгла пила . Ако се разделиш с неква сума мога и аз да ти ги направя. welcomee
Павка, дупки си трябват и то с хубав ръб. Пищялките които взех от Боби, не са Herz и нямат декоративна капачка,
а така се монтират С удоволствие бих минал, ама заминавам за прованс.
Много ти благодаря, то е ясно че с теб ще ги правим
Аз тези капачки от Херца не съм ги слагал такаче ще пробваме с тях и твойте пищялки дано станат. ПП. имам специален шлаиф за много финно шлайфане. Beer
Приставка за бормашина - представлява бургия към която има едно такова кръгло, на което можеш да сложиш различни диаметри ножове....има ги почти във всяка железария....диаметър-а на ножовете е обикновено от 2,80 см до някъде 6-6,8 см