Колеги със следната тема ще се опитъм да ви спестя доста ядове,мъки и ходене на пред на зад по разни институций.Случея е следния:През далечната 2007г. на 23.09. след дълго обикаляне по магазините и МОЛ-овете най-накрая си бях харесал часовник от
SСC-София Сити Център от щандна ет.2,оказа се че е на
фирмата ТЕО ЕООД или още известна като TEO Time Zone има щандове м-ни още в Технополис-Младост 4 до БП,Централни Хали ет.2 няма как да ги збъркате тез щандове зашото са доста лъскави и стъклени.И така взех си часовника и бях много доволен до 01.07.2008г. когато се появи дефект при сверяване на датата.Часовника е с 2г. гаранция и аз отивам на щанда им в Технополис да видя какво ще правим от там се започна и голямата трагедия с тази фирма ,некомпетентните и служители и най-вече шефка която се крие като мишок зад съпруга си който от своя страна е нагъл и безочлив тип

.Та вземат те часовника за ремонти след 20 дни ми го връщат че еоправен,вземам го до началото на следващия месец и така се повтаря случея до септември месец още два пъти като дефакто аз съм без часовник.Като го занасям тогава дигнах ебати скандала и те ме уверяват че ще го пращат във Франция(там е главното управление на фирмата)за ремонт и ще ми го върнат със сменен механизъм,на което аз съм доволен и започва чакането,до 20.12.2008г. близо 3 месеца чакане ,като през това време съм задействал всики възможни институци-най-много погна КЗП с инспектора който ми се беше паднал праща ме писмо -призовка на собственика да се яви и да даде ясно по моя случе и да се реши проблема,а именно аз вече си исках парите и да се махам с 300 от таз фирма(До преди да се свържа с КЗП въобще не си знаех правата повярвайте ми сигурно и много от вас не ги знаят та тез хора ми отвориха очите какво да правя).Та първия път тоз недойде след това жената пак му е пратила официално покана да отиде в комисията.Няколко дена преди коледа жената ми се обажда и ми казва да ходя да си взема часовника -уж отремонтиран,защото тоз наглец е отказал да ми върне парите или най-малкото да ми замени часовника с нов,за което тя ми каза че му е съставила акт за мин.5000лв.,да ли е вярно незнам

.След нейните думи аз отидох и си го взех,защото собственика можел да се заяде и да не ми го върне заради акта поне така каза жената.Всичко обаче се повтаря в утрото на 01.01.2009г.часовника пак блукира,бесе отивам и искам да говоря с управителя,но него го нямало имал ангажимент някъде и той щел да ми се обади и да решим какво ще правим този път ,като аз отказах да си оставям часовника за 4 път за ремонт и им казах че до 12.01.2009г. не ми ли се обади шефа им директо отива и ги съдя.На 7 или 8.01 ми се обаждт и ми казват че ако занеса часовника,гар.карта и касовата бележка ще ми възстановят парите,на което аз се зарадвах,отивам онзи ден със целия набор документи "магазинерката" взе нещата и вика ".......Оу ма вие сте платили с дебитна карта ще трябва да ви удържим 3% за това че банката ние ги е удържала на нас"

,кво ме брига мен,ма си викам здраве да е давай парата и да се изнасям със 300 от тук пък за благодарност ще ви похваля тук там

.До като момичето ми оправяше пари дойде още един човечец пак с гар.часовник и пак с ядове,като слушах как се държат с него и му говорят се върнах 8 месеца назад във времето и видях себе си,съжалих го човечеца(часовника му беше известен марков).
Апела ми към всички е колеги имайте едно наум с тоз търговец по възможност не му се доверявайте защо се оказа че са прекупвачи и гаранцийте малко им куцат,демек нямат такива,а разполагат с някой ученик който може само да сменя батерий и да развива винчета
Ако модераторите решът че темата е важна да я направят така ,ако пък сметнат че не е за тук да я трият,но просто внимайте с тоз търговец.
Пипнах заглавието да е според правилата
mod edit: batmilko