зелена боя, оранжеви тръби, и спортно окачване="на най-добрия голф"????????
хахахахаха
зеления....
има и оште два хубави голфа в софия,един оранжев kr и едно червено g60 http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=213761[url][/url]
Последна промяна от Kr-16v на Съб 18 фев 2006 10:57, променено общо 1 път.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:Супер е, но според мен май не е трябвало да боядисва решетката зелена и да слага дръжки на вратите от Ауди...явно така му харесва повече на собственика, но мойто мнение е, че без тях ще е още по-хубавКато цяло браво
мен точно идеята с дръжките ми хареса!щото хем стои по изчистено хем си имаш нормални дръжки...а иначе ми стои като сопол замазано не ми е по вкуса и тая мода с дръжките и с номерата...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
PL-16v написа:Ludia написа:зелена боя, оранжеви тръби, и спортно окачване="на най-добрия голф"????????
хахахахаха
Може да качиш няколко снимки на твоята кола да видим твоя вкус
приятелю, аз не съм постнал тук 5-6 снимки на моята кола и да викам: гледайте колеги и се възхищавайте!
не искам да обиждам никой-имах в предвид, че има още доста хубави голфа в българия, и че този не е най-хубавия.
според мен този е направен с много повече усилия и мерак:
но доста хора го оплюха
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
добре, е сега отивам да се прегледам за птичи грип.
не съм казал че е по-хубав, а че е направен с повече усилия, и мерак.
двата голфа са тунинговани по два съвсем различи начина.
зеления е подчертал заводските особеностти на колата и е подобрил качествата на автомобила, без да внася радикални промени и преработки, а другия е променил изцяло вида на колата, и я е направил почти неузнаваема.Не мога да кажа кой е по-хубав, мисля само, че "пернишкия" тунинг ми се стува по труден, като ги сравнявам тия снимки.
ПС между другото не мисля че твоя е по-грозен от зеления.......и затова мисля че зеления не е "НАЙ-"
Beer
не съм казал че е по-хубав, а че е направен с повече усилия, и мерак.
двата голфа са тунинговани по два съвсем различи начина.
зеления е подчертал заводските особеностти на колата и е подобрил качествата на автомобила, без да внася радикални промени и преработки, а другия е променил изцяло вида на колата, и я е направил почти неузнаваема.Не мога да кажа кой е по-хубав, мисля само, че "пернишкия" тунинг ми се стува по труден, като ги сравнявам тия снимки.
ПС между другото не мисля че твоя е по-грозен от зеления.......и затова мисля че зеления не е "НАЙ-"
Beer