Внимание! Търговец на часовници-Мошеник!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Re: ВНИМАНИЕ!!! Търговец на часовници-МОШЕНИК!!!!!

Мнениеот Atanas14 » Чет 15 яну 2009 22:57

Ludia написа:
MITKO_DVD написа:Подобно на теб ебаваха един човек който дойде като си вземах парите като го препращаха и него от 9 планини в 10 :evil: ,направо го съжалих човечеца,но се потвърждават думите ми че тея са гадни прекупвачи на китайска стока без гаранция :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

стига ве, първо 800 лв часовник, не се води скъп, дори сравнително скъп не се води ;)
2-ро винаги има как да се разбере дали е часовника е оригинален. :wink:

много богат тоя луд бе.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 15 яну 2009 23:19

Tomcat написа:
Ludia написа:
MITKO_DVD написа:Подобно на теб ебаваха един човек който дойде като си вземах парите като го препращаха и него от 9 планини в 10 :evil: ,направо го съжалих човечеца,но се потвърждават думите ми че тея са гадни прекупвачи на китайска стока без гаранция :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

стига ве, първо 800 лв часовник, не се води скъп, дори сравнително скъп не се води ;)
2-ро винаги има как да се разбере дали е часовника е оригинален. :wink:

много богат тоя луд бе.

не съм бе братче :( просто нашите стандарти не са високи. приятели си копуват часовници по 3к евро :roll: как да кажем че за 800лв са скъпи ? исках само да кажа, че под 1000лв са в ниския или ниския среден клас, и не бива да очакваме кой знае какво :roll:

Edit: и понеже няко спомена Омега, е това ми е един от любимите ;)
Изображение

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 15 яну 2009 23:27

Ludia написа:не съм бе братче :( просто нашите стандарти не са високи. приятели си копуват часовници по 3к евро :roll: как да кажем че за 800лв са скъпи ? исках само да кажа, че под 1000лв са в ниския или ниския среден клас, и не бива да очакваме кой знае какво :roll:

Edit: и понеже няко спомена Омега, е това ми е един от любимите ;)
Изображение

много ти дебела ръката бре :lol:

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Чет 15 яну 2009 23:43

Аз преди нова година имах одисея с избирането на часовник,обиколих 3 града и във всеки един магазин ми беше обяснено,че гаранцията е само за механизма.Ако нещо греша поправете ме,за да знам,защото така или инъче си купих и нямам гаранция за верижката.

ПП:Моля Ви,четете си гаранционните карти,като си купувате нещо още в магазина и обсъждайте гаранционните условия със съотевтното лице,което ви продава стоката.Аз също работя с хора и издавам гаранции за закупена от нас стока и имам ужасно много проблеми с хора,които си мислят,че щом имат гаранция,стоката им трябва да се подмени на всяка цена!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 15 яну 2009 23:53

Аз си перкам с един за 20 кинта вече трета година и държи печено нямам никакъв проблем! :)

А Митко поздравления за това че си си потърсил правата и си постигнал своето :wink: С такива псевдо търговци така трябва да се действа,та да вземат да се научат най-сетне :evil:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: Внимание! Търговец на часовници-Мошеник!

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 16 яну 2009 10:24

Аз си взех ето такъв:

Изображение

Никакви грижи!
Идеологията ми е следната:
В България никой не може да ме убеди, че продава оригинална стока.
И понеже това ми убеждение е твърдо, НЯМА НАЧИН да ме накарат да им изсипя бол пари за това менте, което мога да си купя от eBay за 10-ки пъти по-малко пари.
Гаранция за произход няма, вярно.
Но поне не са ме вътрили със стотици левове за някакъв си ментак.

А пък си работят нещата, в 99% от случаите. :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 16 яну 2009 10:28

Малко_Направен написа:
ПП:Моля Ви,четете си гаранционните карти,като си купувате нещо още в магазина и обсъждайте гаранционните условия със съотевтното лице,което ви продава стоката.Аз също работя с хора и издавам гаранции за закупена от нас стока и имам ужасно много проблеми с хора,които си мислят,че щом имат гаранция,стоката им трябва да се подмени на всяка цена!

Какво значи четете :evil: ,ела да ти дам моята гар.карта да я прочетеш ти,на нея има само един номер и дата :| ,какво да чета,а пък и търговеца и да ти каже нещо нямаш ли го черно на бяло с печат и подпис ,значи не ти е казано нищо и гаранцията ти е един голям вятър :evil:

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Пет 16 яну 2009 12:03

всеизвестно е, че гумена или кожена каишка издържат около 2 години! затова в никой магазин не им поемат гаранцията! варианта е или с метална или след като оригиналната се прецака - нова но менте,макар че те издържат още по - малко!просто оригиналните излизат доста скъпо! а за механизмите - в Китай има механизми за 1 долар и за 100 долара! явно такива има и в търговската мрежа! не се знае какво ви се е паднало! аз имам TAG Hauer, китайски, ползвам го от 10-тина месеца и няма никви проблеми! така че работата е и до късмет!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 16 яну 2009 12:06

ChimeyJimmey написа:Аз си взех ето такъв:

Изображение

Никакви грижи!
Идеологията ми е следната:
В България никой не може да ме убеди, че продава оригинална стока.
И понеже това ми убеждение е твърдо, НЯМА НАЧИН да ме накарат да им изсипя бол пари за това менте, което мога да си купя от eBay за 10-ки пъти по-малко пари.
Гаранция за произход няма, вярно.
Но поне не са ме вътрили със стотици левове за някакъв си ментак.

А пък си работят нещата, в 99% от случаите. :wink:

батко на тоя като му гледам колко се разминава стрелката от делението ми става ясно кво е качеството :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 16 яну 2009 15:47

yori написа:всеизвестно е, че гумена или кожена каишка издържат около 2 години! затова в никой магазин не им поемат гаранцията! варианта е или с метална или след като оригиналната се прецака - нова но менте,макар че те издържат още по - малко!просто оригиналните излизат доста скъпо! а за механизмите - в Китай има механизми за 1 долар и за 100 долара! явно такива има и в търговската мрежа! не се знае какво ви се е паднало! аз имам TAG Hauer, китайски, ползвам го от 10-тина месеца и няма никви проблеми! така че работата е и до късмет!

Оригинална кайшка-кожена ,но е само с поръчка за около 50 лв. предлагаха тез,явно не е много оригинална :roll:

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Пет 16 яну 2009 16:02

MITKO_DVD написа:
yori написа:...

опрдеделено!

само за пример:преди 5-6 години имах едно Candino, струваше по - малко от 200 лева!и кота се скъса каишката ми казаха, че новата е 80!предполагам и сега трябва да са по - подобен начин нещата!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 16 яну 2009 17:59

yori написа:
MITKO_DVD написа:
yori написа:...

опрдеделено!

само за пример:преди 5-6 години имах едно Candino, струваше по - малко от 200 лева!и кота се скъса каишката ми казаха, че новата е 80!предполагам и сега трябва да са по - подобен начин нещата!

кожена за моя тисо е 100 кинта :roll: на колега уж армани е 60... металната е поне х2 :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 16 яну 2009 18:25

Понеже се заговори за кожени каишки. Взех първо някаква за 17 лв., която се разпадна след около 5~6 месеца.
В момента съм с каишка за 35 лв. от Джулиани. На въпроса скъпа или евтина търся в магазина, отговорих - коя е скъпа? Ами скъпите ни са около 400 лв. Обработени били да могат да се ползват в морска вода.
Казах евтина, та за 35 лв. ето тази

Изображение

Изображение

Изображение

Що се отнася до колегата, който каза да си четем гаранциите-ето я моята и ми кажи какво да прочета!? ха ха ха ха

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 16 яну 2009 21:06

Точно подобна беше и моята :banghead: ,а кайшката ти за 35 лв. :shock :shock :shock :shock :shock ,направо ме уби,добре изглежда :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 16 яну 2009 21:55

MITKO_DVD написа:Точно подобна беше и моята :banghead: ,а кайшката ти за 35 лв. :shock :shock :shock :shock :shock ,направо ме уби,добре изглежда :D

мда, поччти същата ама с логото на тисо - 100 кинта :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”