Не може.MITKO_DVD написа:Конкретно да питъм модераторите,защо като затворя форума и го отворя пак на ново старите темите ми ги маркира пак като непрочетени в червено,много гадно така незнам коя е стара и коя нова тема,ако може да се оправи като преди
vasstop написа:Промених го и се сетих след това точно за него, върнах пак на 15![]()
Сега е като преди - 50 теми на страница, 15 мнения в тема на страница
Vask0 написа:Аз имам следния проблем.Логнат съм примерно тръгвам да пиша по някое тема и ми иска пак да се логна.И другото което е като си пиша паролата и username и като дам запомни ме не ме помни.Само при мене ли е така или?Мерси предварително
ISRalien написа:Vask0 написа:Аз имам следния проблем.Логнат съм примерно тръгвам да пиша по някое тема и ми иска пак да се логна.И другото което е като си пиша паролата и username и като дам запомни ме не ме помни.Само при мене ли е така или?Мерси предварително
С какъв браузър си?
Изтрий cookie-тата, че може да е останало нещо от старата версия и да се бърка.. знам ли..
Smoke написа:друг косур намерих.
значи разглеждам си някаква тема...и ми писва да я гледам...цъкам на "Начало форум" и започва да мисли усилено.
след 5 секунди ми се включва Download master -а и ме пита дали искам да сваля дадената задача viewblabla..foruma...blabla.php или нещо такова.
цъкам че нещЪ и като дам пак "Начало форум" не зарежда.
излизам като цъкна подраздел на главната страница (Общи форуми >> Офф топик в случая).
По обед ми го направи но не го отразих много че бързах...ама сега му обърнах внимание че не е за пръв път..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта