ем добре бе , 1000 кубика мотор , че и на газ ....
еееей много бързо научихте магарето да яде пясък , ама сами си мислет след това какво следва ....
Проблем с инжекционите
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Marto_Polo написа:Stefo`o написа:Реших промблема много бързо. Махнах газтася ще се кара на бензин и толкова
. Мерси на всики за изчерпателните отговори и за отзивчивостта
.
По голяма глупост не бях чувал![]()
Но всеки има правото да вземе грешното решение
Ами човек на мен ми писна 3 месеца да ме мотаят това било онова било, смени това смени онова. То накрая стана , че колата е повече в сервиз отколкото аз я карам ебаси. Като не могат да локализират проблема к'во да напваря да трепяря всеки път когато я карам дали няма да ми изгасне в завой и да се хвърля в някое дере ли? Пък и сега като е зима е още по-опасно. Може би ще я пробвам и при друг майстор пак за ГИ, но за сега ще я карам така. А ГИ-то беше "бердулини" или нещо от сорта, каззвам го защото гледам, че са питали колегите
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с инжекционите
По скоро не си случил на майстори 
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
Доста си пвар .... изглеждаха умни мномчета, но явно нещо им куца 
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, аз съм със същият ГИ Бардолини (BSM) и да чукна на дръво вече 6 хил КМ нямам грижи никакви (разход с литър отгоре максимум сравнено с бензин, а въвъ вървенето ралика няма)!!!
Машинката монтира такива инжекциони и щеше да ти съдейства вместо да го махаш ама ти си знаеш!
Машинката монтира такива инжекциони и щеше да ти съдейства вместо да го махаш ама ти си знаеш!
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм казал нищо за вървенето на колата беше супер не усещах разлика бензин газ (поне не голяма), пък за харченето си беше добре 7-8. Щях да отида и при него, но в последствие имаше семейни драми
и много спорове относно махането на ГИ-то като цяло мисля, че пак ще сложа.Но за момента ще изчакам да ми върнат парите и така 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”