Смяна на AAM с ABS
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на AAM с ABS
Колеги сигорно има такава тема ама нещо не мога да я намеря.Искам да си сменя мотора понежe съм с ААМ и искам да си сложа ABS та въпроса ми е мога ли да ползвам моята глава,моно инжекция,компютъра или трябва да са също от ABS,както и скоростните кутии дали са еднакви,и ориентировъчно колко може да ми излезе цялата трансплантация.Предварително благодаря на отзовалите се колеги 

Re: Смяна на AAM с ABS
здравей колега, и аз карам с мотор АММ -1,8 и съм доволен, не е бърз но като влезе в режим няма грешка.
Не знам каква модификация е АБС и няма да съм ти от полза,но искам да знам защо го сменящ?
Не знам каква модификация е АБС и няма да съм ти от полза,но искам да знам защо го сменящ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм доволен от моя мотор но ABS е 90кс и е по пъргав и съм намерил един блъснат голф и момчето ще го продава на части и се чудя дали за целия мотор ли да се пазаря или само за оборудван блок
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега до колкото съм запознат разликата на между твоя мотор и абс-а точно в главата и електрониката, абс е малко по сгастен и затова 90 коня , а щом искаш по мощен защо не търсиш от гти
ако твоя си е здрав ще те посаветвам да не се занимаш излишно караи си си

ако твоя си е здрав ще те посаветвам да не се занимаш излишно караи си си

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Именно вьв степента на сгьстяване е разликата по между двата мотора, аз до колкото сьм чел в други теми мисля че става без проблемно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да става но компа и главата трябва да са си на абс-а
- kabelista
- Автомобил: Skoda Octavia RS
- Двигател: AUQ
Разликата в двата мотора е единствено в буталата, оттам идва разликата в степента на сгъстяване. Има разлики в ЕКУто ама не са съществени. Ако ще правиш основен ремонт на мотора си струва, иначе за 15 коня толкова главоболия според мен не си струват
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така като гледам май ще ви послушам и ще се откажа да играя в този филм,защото моят мотор е перфектен,не гори масло,върви си за конете идеално работи стегнато не чукат повдигачи, като загрее не се чува,Благодаря на всички колеги за съветите
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
bak6i6a написа:Така като гледам май ще ви послушам и ще се откажа да играя в този филм,защото моят мотор е перфектен,не гори масло,върви си за конете идеално работи стегнато не чукат повдигачи, като загрее не се чува,Благодаря на всички колеги за съветите
Това е най-правилното решение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”