Говорителчетата на таблото- Голф 2
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Говорителчетата на таблото- Голф 2
предполагам знаете говорителчетата на таблото на Г2-ката.Та искам да ги сменя моите понеже са заводските (оригиналните) и като гледам са изгорели.Та мисълта ми е ако сложа от говорителите които са комбинирани-бас , пищялка,средни дали от БАСА ще се разбие таблото.Тоест да започне да трака и скърца 

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Говорителчетата на таблото- Голф 2
Колега нямаш никъкв проблем те са 3.5 инча така че нямат кой знае какъв басс. Аз имам такива и съм доволен на стерео ефекта и отражението на звука. Баси как германеца е измислил къде да ги разположи, че звука ти идва от сякаде!!!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Е аз искам да сложа някакви басови.
та викам си няма ли да се разбият пласмасите от вибрацийте.Ама както казваш те са мънички и сигурно няма. 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Скоро сменях моите. 8 сантиметрови са. Това ако ще и най-скъпите да вземеш, бас няма да има. Гаранция - просто няма как толкова малък говорител да е толкова мощен че да вади бас. Най-много да е някакво леко тупкане все едно чукаш с пръст по пластмаса.
Хубава и евтина музика в голф 2 се прави по следния начин. Взимаш си някакви 8см говорители за отпред, които на слух ти харесва как свирят бас и пищялки. Няма да са силни - гледай да свирят хубаво поне. Прекарваш си едни кабели до задната кора и слагаш там две елипси.
Аз така си направих музиката като дадох 50лв за нови предни, 50лв за втора ръка елипси отзад и десетина лева за кабели. Ми....свири супер чисто, има си ясна пищялка, има бас така че леко да разтрепери средното огледало, а нямам проблеми с дрънчене.
Хубава и евтина музика в голф 2 се прави по следния начин. Взимаш си някакви 8см говорители за отпред, които на слух ти харесва как свирят бас и пищялки. Няма да са силни - гледай да свирят хубаво поне. Прекарваш си едни кабели до задната кора и слагаш там две елипси.
Аз така си направих музиката като дадох 50лв за нови предни, 50лв за втора ръка елипси отзад и десетина лева за кабели. Ми....свири супер чисто, има си ясна пищялка, има бас така че леко да разтрепери средното огледало, а нямам проблеми с дрънчене.
Аз от мерак да изкарам малко по-добър звук отпред,защото знаете като се качи някой отзад и веднага се почва "намали малко беее,аре спри тая музика" и тн. си преместих говорителите от таблото във вратите.Купих си оригинални панелчета с оригинални говорители дето се слагат на мястото на тъпите шкафчета.Хубаво-прокарах кабели пуснах ги ама
гола водица се оказаха,а изглеждаха обнадеждаващо..
Викам си айде нали отзад елипсите ми са Daewoo(страшни!) имам две 13см-ви пак Daewoo,дай да ги шибна да видим как ще е..Купих и памук сложих даже зад тях,бре пускам-те по-зле от предишните
Даже ако fader-а е на 0,не можеш да кажеш,че отпред има говорители!
Едно е на ръка,че те са слаби тия предните,но и не знам дали не трябва да пробия самата кора при говорителя,за да рефлектира звука във самата врата,а не в кората,защото там е доста малко пространството...Не разбирам много от аудио техника,но поне се старая
Ще съм благодарен на малко акъл от по-разбиращите!

Викам си айде нали отзад елипсите ми са Daewoo(страшни!) имам две 13см-ви пак Daewoo,дай да ги шибна да видим как ще е..Купих и памук сложих даже зад тях,бре пускам-те по-зле от предишните

Едно е на ръка,че те са слаби тия предните,но и не знам дали не трябва да пробия самата кора при говорителя,за да рефлектира звука във самата врата,а не в кората,защото там е доста малко пространството...Не разбирам много от аудио техника,но поне се старая

Ще съм благодарен на малко акъл от по-разбиращите!

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Проблема е в самите говорители, не в размера. Преди мислех че в таблото съм с 13ки. Ходих в магазина на Visaton, от където си купувам повечето говорители и чух едни 13ки двулентови с пищялка. Ами....това нещо вадеше кристален звук, а в същото време дори единия говорител озвучаваше перфектно стаята.
http://steadygroup.com/articledetails.php?id=665
Вярно цената е около 60лв за чифт но си заслужава. Мързи ме да прекарвам кабели за вратите, иначе веднага бих си сложил такива. Все пак са немски говорители, не са Made in China и от същия размер и ватове свирят поне два пъти повече от китайците.
http://steadygroup.com/articledetails.php?id=665
Вярно цената е около 60лв за чифт но си заслужава. Мързи ме да прекарвам кабели за вратите, иначе веднага бих си сложил такива. Все пак са немски говорители, не са Made in China и от същия размер и ватове свирят поне два пъти повече от китайците.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”