! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 09 яну 2009 9:49

feersum написа:Току-що ...
София, ул. Гогол и Иван Асен - бяло БМВ Х5, рег. н. СА 1223 АР, бутна на заден ход възрастна жена - вероятно над 70 години. Жената падна зад колата, а тоя продължи да ДАВА ГАЗ НАЗАД, без да чува писъците на жената и виковете на хората наоколо! "Ама не я видях!"

Имаше кръв по леда...
Жената е жива и в съзнание, току-що я качиха в линейката.

едит: И полицията е тук.
Току-що разбрах, че жената е починала.
Лека и пръст...

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xaivera » Пет 09 яну 2009 17:18

Бяла Джета,Младост 4,излезе от паркинга на "моториста",първо ме засече,после се напъваше на метър зад мен на заледена улица,най накрая се опита да пусне 3-та лента за да ме изпревари.Закъде бързаш бе братле,за задръстването на Верона ли?Че и ще ми светка :lol:
Стикери на задните прозорци,айде по спокойно колега ;)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 яну 2009 17:46

Xaivera написа:Бяла Джета,Младост 4,излезе от паркинга на "моториста",първо ме засече,после се напъваше на метър зад мен на заледена улица,най накрая се опита да пусне 3-та лента за да ме изпревари.Закъде бързаш бе братле,за задръстването на Верона ли?Че и ще ми светка :lol:

http://funny.bg/index.php?news_id=913

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 09 яну 2009 18:30

Xaivera написа:Бяла Джета,Младост 4,излезе от паркинга на "моториста",първо ме засече,после се напъваше на метър зад мен на заледена улица,най накрая се опита да пусне 3-та лента за да ме изпревари.Закъде бързаш бе братле,за задръстването на Верона ли?Че и ще ми светка :lol:

Сигурен ли си, че е била бяла? Да не е била сива, Тинко пак да се е проявил :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xaivera » Пет 09 яну 2009 18:38

ISRalien написа:

Сигурен ли си, че е била бяла? Да не е била сива, Тинко пак да се е проявил :lol: :lol: :lol:

Беше мръсна,може и сива да е била,все тая,такова поведение е тъпо,взеха да се раздават стикери на тоя и на оня,което е най тъпото. :?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 09 яну 2009 21:24

Офтопик:

snickers_ написа:кво и стана на ладата поднесе се и почнах да се дрифта добре че нямаше други коли и добре че тоя път не направих повтнор грешката като с гофла да натиснем саединтиеля само пуснах газта и контрирвах..

голфът е с предно, ладата със задно, а задното се вкарва в пътя точно с натиснат съединител!!!

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот btkmobail » Пет 16 яну 2009 22:25

Уффффффффф абе няма ли да се научат тия хора, че на кръгово (4-ти километър) се ползват мигачи!
Омръзна ми от камикадзета :smackbum

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 17 яну 2009 4:25

btkmobail написа:Уффффффффф абе няма ли да се научат тия хора, че на кръгово (4-ти километър) се ползват мигачи!

Малко хора знаят е от кръгово се излиза с мигач, по -добре гледай колата накъде отива .. иначе става мазало.

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Съб 17 яну 2009 18:55

kossel написа:
btkmobail написа:Уффффффффф абе няма ли да се научат тия хора, че на кръгово (4-ти километър) се ползват мигачи!

Малко хора знаят е от кръгово се излиза с мигач, по -добре гледай колата накъде отива .. иначе става мазало.

Абе щом е взел книжка е длъжен да знае!!!
Вчера така един излиза от кръговото в посока Плиска без мигач и като се залепих на клаксона и оня маха и се чуди кога как и защо!!! Омръзна ми да ги псувам тия идиоти и да му обяснявам през прозореца, че мигача не е само за да краси колата!!!
Ей, тия книжки ги раздават като топъл хляб майка му стара!!!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 17 яну 2009 19:02

btkmobail написа:
kossel написа:

Абе щом е взел книжка е длъжен да знае!!!
Вчера така един излиза от кръговото в посока Плиска без мигач и като се залепих на клаксона и оня маха и се чуди кога как и защо!!! Омръзна ми да ги псувам тия идиоти и да му обяснявам през прозореца, че мигача не е само за да краси колата!!!
Ей, тия книжки ги раздават като топъл хляб майка му стара!!!

Какво знаете вие бе?!
Преди няма и две години тръгвам с майка ми и сестра ми към Младост. Кара сестрата по цариградско и не помня по какъв повод реши да се спусне през кръговото на 4-ти. Та кара си тя, подминава знака и яко газ връхлита в кръговото :shock
Разни хора скачат на спирачките, вият кучки, клаксони, псувни... а сестрата:
- Кво искат тея бе аз съм с предимство.

Препотих се на задната седалка и като се съвзех на спряло МПС и се навиках едно хубаво. За жалост дочух, че продължава да влиза в кръговото както и хареса...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 18 яну 2009 11:12

Преди малко карах малко до един бус Ситроен. Залагам си лявата топка, че нямаше амортисьори отпред. При неравности гумите подскачаха почти като никъде незакачени, а всяка по-голяма неравност предизвикваше 10-20 секундно клатене на цялата предница в стил gangsta rap truck. :banghead:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот emdless4 » Нед 18 яну 2009 16:17

feersum написа:
feersum написа:Току-що ...
София, ул. Гогол и Иван Асен - бяло БМВ Х5, рег. н. СА 1223 АР, бутна на заден ход възрастна жена - вероятно над 70 години. Жената падна зад колата, а тоя продължи да ДАВА ГАЗ НАЗАД, без да чува писъците на жената и виковете на хората наоколо! "Ама не я видях!"

Имаше кръв по леда...
Жената е жива и в съзнание, току-що я качиха в линейката.

едит: И полицията е тук.
Току-що разбрах, че жената е починала.
Лека и пръст...

още инфо:
http://dnes.dir.bg/2009/01/18/news38693 ... #sepultura

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 18 яну 2009 16:35

Днес на Витоша - пълно с мързеливи и малоумни хора - задръстено отгоре и долу от коли и никой не мърда.
Спрях си в началото още 1км преди Алеко и оттам пеша.
На връщане зад мен имаше още 0.5км коли надолу и колона само за надолу.
Кво да правим - не може да се обърне - напред и после на задна до долу mhihi
Нямаше човек, който да не се хили като гледа цяла колона коли и по средата 1 голф кара на задна mhihi
И свършва колоната от коли и завивам надясно за да обърна и да спре цирка.
В тоя момент един ИДИОТ с РЕНО фургонче се забива между мен и колоната и почва да псува, защо съм тръгнал да обръщам :lol:
Та псува псува аз го гледам и се чудя, кога ще взема сопата ама явно доста съм мислил, защото зад мен
от 2 коли отвориха вратите 2-ма души и слязоха и ми иззеха функциите и почнаха да го псуват.
Оня блея блея още 1ч па се мръдна 1м за да мога да направя ляв и да тръгнем.

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Нед 18 яну 2009 17:18

spam
сигурно са били от ГЗ или някоя подобна структура грижеща се за добруването на гражданите :twisted:

radinely
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radinely » Вто 20 яну 2009 11:45

тъпотии колкото искаш...кръстовището е на бул.Г.М.Димитров и Н.Габровски...един слиза от Студ.град и се забива пред хубавото ни голфче с обяснението, че не е видял, че не е с предимство...добре, че карахме бавно, но пак ще трябва да оправяме някои неща :(

Върни се в “Пътеводител”