Може ли на ААZ да се сложи бодр компютър? А ел. стъкла?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли на ААZ да се сложи бодр компютър? А ел. стъкла?
Здравейте колеги, въпросът ми е дали може на ААZ (Венто) да се сложи борд компютър. Ако може ще ходя да търся от автоморгите от някой друг VW. Също се интересувам дали може и ел стъкла да се сложат (предни) искам оригинални, имам свободно място до бутоните за климатика за ел стъклата, от автоморги или чисто нови комплекти ако продават. За всички колеги с коли които нямат тия екстри ще кажа: Че като предният собственик не е имал пари за тия екстри, защо пък ние не си ги направим. Благодаря много, надявам се и на други колеги темата ще им е интересна.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Може ли на ААZ да се сложи бодр компютър? А ел. стъкла?
аз лично не те съветвам да си слагаш ел.стъкла форума е пълен с хора които търсят машинки за ел.стъкла.Даже някои от тях вече минаха на механичната ръчка(1 път се разваля 2ри път вече 3 ти път и не се трае)ти си решаваш но ако си намериш чисто нови машинки хавата може да е друга.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега,ами аз имам климатик и рядко отварям прозореца, просто ми се искаше да поглезя малко колата, ама то ако ще се чупи за какво ми е
пари и нерви само.

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
напълно е безмислено слагането на ел.стъкла ако не са фабрични,мн. игра е ....инсталация,релета ,машинки....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”