Решил съм да го продам, ама още нищо, не че се и занимавам много де....
Имам две коли, ама едната не се кара хич, седи си в гаража а Голфа студува милия...
Та както си седя и си разглеждам из нета, търсех амортесьори за другата кола, и ме удари съчмата

Защо да не я тунинговам.... верно много харчи, ама и много върви, а може с малко труд МНОГО повече да върви....
Та започна се едно дълго ровене и четене из нета да опозная новия си проект по добре...
Оказа се че аз съм имал златна мина!!!

Може би вече се чудите за какво говоря..... ми става дума за джип, по точно '98 Grand Cherokee!!!
И без тва никой не го ще от 1 година на сам, пък си викам добре ще седи да дразни разни М класи и Каяени!!!
Та джипката притежава 8 цилиндров 5.2 литра двигател с 220 коня мощност заводско

При смаяна на разпределителен вал, колянов вал от малко по големия му събрат 5.9 да го направи някъде 5.5-5.6 литра и по големи клапани, колектор и хедърси разделени и малко врътки колата дава покачване със 136 конски сили и въртящия момент става около 520-560 Nm

Имайки предвид че това е атмосферен, бавнооборотен двигател (ограничителя е на 5300) ще прави лудница!!!
Ако се видя в малко повече пари може и Supercharger да му сложа, тогава не отговарям за последствията (550-600 коня)!!!
Та в момента събирам списък с частите необходими за този проект, много хубавата част е че частите са почти без пари, понеже американеца само такива коли кара и части на кило

Какво мислите за този проект, как гледате на тази драстична промяна....