Тампони как да си ги сменя
-
mitko_nedev_86
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тампони как да си ги сменя
здр колеги може ли да ми помогнете да си сменя предните тампони горе на макферсона сас спортно окачване сам и,,,,,,задниа тампон на предниа носач
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тампони как да си ги сменя
ползвай търсачката
имаше теми как става, аз за мойте ползвах сериз
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
А бе закакво все ги карате да търсят в тая търсачка???Нали за тва е тоя форум!!!Които знае си траи и казва Виж в търсачката...и как помагаш на този човек???
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
за макферсона ще ти трябва специална скоба иначе е доста опасноmitko_nedev_86 написа:здр колеги може ли да ми помогнете да си сменя предните тампони горе на макферсона сас спортно окачване сам и,,,,,,задниа тампон на предниа носач
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
GolfGtI115 написа:А бе закакво все ги карате да търсят в тая търсачка???Нали за тва е тоя форум!!!Които знае си траи и казва Виж в търсачката...и как помагаш на този човек???
не е точно така.
ако тръгна да обяснявам то ще е с няколко реда, а ако потърси ще намери тема в която е обяснено и има снимки дори
относно това дали споделят хората това което знаят си е тяхна робота, специялно за сняма на томпона на амортисьора не е кой знае каква философия и е рутинно забавление за човек с технически умения. въпрос на условия ако ги имаш си правиш сам, ако не ползаваш услугите на сервизите
да не се обижда никои мисля това е самата истина
за макферсона мога да ти кажа как става
за задния тампон не съм присъствал като ми ги смениха, мисля се сваляше носача и ти прябва и преса за да го избиеш
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
Да така е но като гледам човека иска да си ги смени сам,защото не вярва на сервизи или няма възможност за такъв.Сигурен съм че нищо не е открил в търсачката!А до тези които знаят и си траят,закакво са тук?да гледат сеир ли?
За отпред няма никаква философия.Сваляш амортисиора.После сваляш тампона(незнам как е захванат но няма да е сложно да се свали).Слагаш по обратен ред новия тампон,амортисиора и си 6.Може да минеш стенд на предница да си сигурен че всичко е наред и гас.
За отпред няма никаква философия.Сваляш амортисиора.После сваляш тампона(незнам как е захванат но няма да е сложно да се свали).Слагаш по обратен ред новия тампон,амортисиора и си 6.Може да минеш стенд на предница да си сигурен че всичко е наред и гас.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
То е хубаво да се знае и на каква кола може да е на голф 6
.
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
нека колегата посочи модела на голфа и лично аз не виждам причина ако знам решение на проблем да помогна 
- todor radev
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колега,днес пражих таци процедура,говоря за макферсона трябват ти скоб и за пружината и ключ за гайката,развиваш отгоре гайката със звезда 21 и ти трябва инбукс 7 (шестограм) и след това развиваш двата болта долу дето даржат амортисиора,стягаш пружината с скобата,махаш стария и след това обратно,дано съм ти помогнал,за тампона на носача носих колата на майстор набиват се с преса взеха ми 30лв.за работата и два тампона по 8лв.,след това задълйително стенд.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”