Добрич - локални сбирки - Архив
- George Nedelchev
- Автомобил:
- Двигател:
- folioto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Добрич - Локални сбирки
Айде днеска на сбирка повечко хора да се съберем да се видим че взехме да се забраваме.
- George Nedelchev
- Автомобил:
- Двигател:
там сме.аз още имам останал метан в бутилката 

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, вчера към 17:30 минах през въпросното място и видях дзверовете, но не видях хора там... Бяхте ги паркирали една до друга и зад тях имаше една пътечка. Предположих, че сигурно сте в бара, но не бях сигурен и си отидох. Бях с мойто кармазъ Венто
и като се зазяпах във фаувета-та щях да халосам една Вектра
Сред тях беше и любимката ми - сива ГТИ-ка с яки лепенчици и пр. мнооооого ме кефи тя! Засичал съм се с водача й по булевардите в Добрич и всеки път я зяпах с течащи лиги, за което му се извинявам
. Айде ако може някой да ми каже в колко часа да дойда идната неделя - ако не ви е излишен още един член, разбира се 

- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
Колега всяка неделя сме там е 17.00!!!!!!А моя шлеп повредата не е в алармата,а някаде другаде!не стига ток до помпата!и маи ще го карам във Варна че тук,няма да се учат на моята кола деееее......
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
qNkOo написа:Колеги, вчера към 17:30 минах през въпросното място и видях дзверовете, но не видях хора там... Бяхте ги паркирали една до друга и зад тях имаше една пътечка. Предположих, че сигурно сте в бара, но не бях сигурен и си отидох. Бях с мойто кармазъ Вентои като се зазяпах във фаувета-та щях да халосам една Вектра
Сред тях беше и любимката ми - сива ГТИ-ка с яки лепенчици и пр. мнооооого ме кефи тя! Засичал съм се с водача й по булевардите в Добрич и всеки път я зяпах с течащи лиги, за което му се извинявам
. Айде ако може някой да ми каже в колко часа да дойда идната неделя - ако не ви е излишен още един член, разбира се
Познал си, бяхме в кафето на топло и си лафихме, изпуснал си ни за малко, щото може би поне до 17:20 бяхме вън до колите, иначе се събираме към 17:00ч или няколко мин. по-рано, а в случая можеше да дойдеш до кафето, смятам няма от кво да се притесняваш, ай идвай тая неделя и да се събираме сумати и народ както беше лятото

- tih
- Автомобил:
- Двигател:
gilzata1980 написа:Колега всяка неделя сме там е 17.00!!!!!!А моя шлеп повредата не е в алармата,а някаде другаде!не стига ток до помпата!и маи ще го карам във Варна че тук,няма да се учат на моята кола деееее......
Гошо пробвай да подадеш ток на помпата с отделен кабел от акумулатора, за да видиш дали помпата ти включва и изключва, щото ако си е ок може да е нещо друго, пък до варна трябва да дърпане да ходиш, ако незнаеш как става може да накараш брат ми, той го знае тоя номер....тъкмо да се научим на твойта кола

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
tih написа:gilzata1980 написа:Колега всяка неделя сме там е 17.00!!!!!!А моя шлеп повредата не е в алармата,а някаде другаде!не стига ток до помпата!и маи ще го карам във Варна че тук,няма да се учат на моята кола деееее......
Гошо пробвай да подадеш ток на помпата с отделен кабел от акумулатора, за да видиш дали помпата ти включва и изключва, щото ако си е ок може да е нещо друго, пък до варна трябва да дърпане да ходиш, ако незнаеш как става може да накараш брат ми, той го знае тоя номер....тъкмо да се научим на твойта кола
я съм си научен бре

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
tih написа:qNkOo написа:Колеги, вчера към 17:30 минах през въпросното място и видях дзверовете, но не видях хора там... Бяхте ги паркирали една до друга и зад тях имаше една пътечка. Предположих, че сигурно сте в бара, но не бях сигурен и си отидох. Бях с мойто кармазъ Вентои като се зазяпах във фаувета-та щях да халосам една Вектра
Познал си, бяхме в кафето на топло и си лафихме, изпуснал си ни за малко, щото може би поне до 17:20 бяхме вън до колите, иначе се събираме към 17:00ч или няколко мин. по-рано, а в случая можеше да дойдеш до кафето, смятам няма от кво да се притесняваш, ай идвай тая неделя и да се събираме сумати и народ както беше лятото
Ами ще дойда в неделя да видя каква е хавата

п.с.: Някой тая сутрин слушал ли е радио Витоша? Аз реших да си го пусна просто ей така и супер много се ядосах: обади се някакъв човек от София в ефира на "Тройка на разсъмване" и говореше колко много се е бъхтил и колко много е пестил , за да си купи нова колица. Единия водещ го пита каква е колата и оня вика "Фолксваген"... Лелееее, водещия как реагира - не е истина! Вика: "Как може Фолксваген да си купиш - ти наред ли си!?" , а водещата го контрира: "Е що пък да не е Фолксваген?? Какво им има?"; идиота й отговаря: "А бе майни ги, бе , много са счупени!"... Половин час се опитвах да се свържа, но линията беше заета. Аххх какви шутки майни щях да му тегляяя да го е*а в боклука

- tih
- Автомобил:
- Двигател:
qNkOo написа:tih написа:qNkOo написа:Колеги, вчера към 17:30 минах през въпросното място и видях дзверовете, но не видях хора там... Бяхте ги паркирали една до друга и зад тях имаше една пътечка. Предположих, че сигурно сте в бара, но не бях сигурен и си отидох. Бях с мойто кармазъ Вентои като се зазяпах във фаувета-та щях да халосам една Вектра
Ами ще дойда в неделя да видя каква е хаватаДан' мъ изгонити само
п.с.: Някой тая сутрин слушал ли е радио Витоша? Аз реших да си го пусна просто ей така и супер много се ядосах: обади се някакъв човек от София в ефира на "Тройка на разсъмване" и говореше колко много се е бъхтил и колко много е пестил , за да си купи нова колица. Единия водещ го пита каква е колата и оня вика "Фолксваген"... Лелееее, водещия как реагира - не е истина! Вика: "Как може Фолксваген да си купиш - ти наред ли си!?" , а водещата го контрира: "Е що пък да не е Фолксваген?? Какво им има?"; идиота й отговаря: "А бе майни ги, бе , много са счупени!"... Половин час се опитвах да се свържа, но линията беше заета. Аххх какви шутки майни щях да му тегляяя да го е*а в боклука
Споко ве, то не е за пръв път някой компексар да дрънка глупости в националния ефир, добре че не са го питали той какво кара

- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата ми е готов
изгорял му е компютара след касо в кабелите под помпата!има вече готови ключодържатели,които иска може да си поръча!да прочете темата как става поръчката!аз си поръчах вече,те и така ще изпращат до Добрич поне доставката да доиде по тънка....5.50 лв е 1 бр.

-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
а защо вече никой не кача по някоя друга снимчица
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
ivayloat написа:а защо вече никой не кача по някоя друга снимчица
ми като се събираме по 5 6 коли така зимата на е срам да снимаме да не се излагаме че сме толкова малко