kr1s0 написа:Колеги какъв ми е проблема , че не всеки път ми помни името ?
С мозила съм .. в другите сайтове ми помни , само тук не.
Изтрий си кукитата.. После влез пак и кажи дали имаш такъв проблем...
kr1s0 написа:Колеги какъв ми е проблема , че не всеки път ми помни името ?
kr1s0 написа:ISRalien отново е така
Код: Избери всички
$redirect_if = array('www.vwclub.bg','www.vwclub-bg.org', 'vwclub-bg.org');
if(in_array($_SERVER['HTTP_HOST'],$redirect_if)) { header("Location: http://vwclub.bg".$_SERVER['REQUEST_URI']); exit; }faint написа:Код: Избери всички
$redirect_if = array('www.vwclub.bg','www.vwclub-bg.org', 'vwclub-bg.org');
if(in_array($_SERVER['HTTP_HOST'],$redirect_if)) { header("Location: http://vwclub.bg".$_SERVER['REQUEST_URI']); exit; }
можете нещо такова да сложите, че да не се получават дразнещите въпроси .. що ми го нема писмото.. що ме логоутна.. и дъра-дъра
ISRalien написа:Ще питам heimdal дали при този web server мога да постигна горния ефект с .htaccess и ако имам зелена светлина ще го направя.. В другия случай в горния if ще има и един масив с всичките роботи и паяци...
ISRalien написа:kr1s0 написа:Колеги какъв ми е проблема , че не всеки път ми помни името ?
Smeagol написа:ISRalien написа:kr1s0 написа:Колеги какъв ми е проблема , че не всеки път ми помни името ?
При мен е същото. Проблемът си остава. Всеки път трябва да влизам с парола и потребителско име, но през Модзила всеки път ми показва началния екран за логванеКукитата са изчистени, през ИЕ6 няма проблеми.
FreeSoul написа:Има ли някакъв начин да се направи като си триеш ЛС от кутията на 2-ра страница,след изтриването да те оставя на 2-ра стр., защото е много дразнещо след като изтриеш едно ЛС всеки път да отваряш пак друга страница.
Glove написа:Искам да попитам, и съответно да предложа, напоследък когато отварял някой линкове ми ги отваря в същия прозорец, което е гадно. Има ли начин да се зададе да се отварят в нов прозорец, без значение как го е постнал дадения потребите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта