Audi 80 1,9 113 PS бензин (да, има такова, не съм се объркал):
Първата ми кола, голяма радост, разказа ми играта, защото имаше някъв дефект и харчеше като за световно. Рекорда ми беше 17/100 градско бензин. Така и не се видях в пари, че да мъча да го оправям.
+: Комфортна возия (доколкото съм могъл да преценя)
-: Супер гаден багажник, (неравен, малък, несиметричен), голям разход, ниско седене на водача
Golf 2 1,6 дизел 60 PS+: не помня да съм му поправял нещо, навъртях му за 1.5 години 40к км и го продадох на двойна цена, отколкото го бях купил, на един поляк (в смисъл, те знаят кво купуват и не се минават лесно, ама голфа беше супер запазен)
+: както каза един колега тогава: няма кво да му се счупи
-: няма серво, няма клима, абе нищо нямаше, дори централно липсваше. Единствена екстра беше касетофон (аз го сложих)
Toledo 1,8 ADZ 90 PS бензин с газ БРЦ с ламбда контрол:
+: БАГАЖНИК с главни Б и АГАЖНИК

. Имах някъде снимка до едно ново А6 комби, и разликата беше наистина минимална, като му се свалят седалките на толедото. Една кухня разглобена се побира без проблеми. И кво ли не друго съм пренесъл с него...2,40х0.60 работен плот със затворен багажник го транспортирах...Отделно двойка диван...и други такива...
+: ADZ двигателя е просто идеален. Сравнено с сегашния ми пасат (193 PS) като се кача на толедото не ми липсват 100те ПС. Естествено очакванията ми са съответно не като за ~200 PS
-: много ръжда...просто вече 2 пъти трябва да дават колата да я кърпят, за да мина техн. преглед.
Пасат 5.5 АМХ 193 PS с типтроник, 4motion и газов инжекцион:
viewtopic.php?f=6&t=123282