Полезно-диагностика с контролна лампа за 2Е

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Полезно-диагностика с контролна лампа за 2Е

Мнениеот radotom » Сря 21 яну 2009 23:48

Като функционалност до някъде да, но на практика ще са отделни устройства, чийто индикатори ще са събрани на едно панелче.
Вече съм си купил датчик за налягане и термосонда с накрайник М10х1. Както и уредите, индикиращи тяхната стойност. (3-разредни седем сегментни индикатора, а за незапознатите с термините- електронно цифреблатче с 3 знака). Ще има индикатор на нивото на сигнала от Ламбдата, чудя се дали да си играя и с измерване времето за което са отворени дюзите.
Другата екстра може да бъде разходомер. Трябват ми 2 турбинки от разходомерите, дето се монтират на Трабант. При Трабант е една и се върти от постъпващото към карборатора гориво. В случая ще трябва да са 2, защото трябва да хвана и обратното гориво от рейката към резервоара и да извадя получените сигнали. Резултата, разбира се, ще е изгубеното (изгорено) гориво ;)
Навремето трабанта само по този уред го карах! :lol:
Криза, брате! нЕма кинти за бензин! :lol: :lol:

Потребителски аватар
suba
Автомобил: AUDI А6
Двигател: APS

Re: Полезно-диагностика с контролна лампа за 2Е

Мнениеот suba » Чет 22 яну 2009 18:15

Аре като си го направиш да го пуснеш във форума,че нещо ми стана много интересно.На мене ми се ще да имам:масло-налягане и температура;ниво на течностите в хидравликата,казанчето на чистачките и скоростната кутия;зареждане на АБ и съм си мислил разни варианти та твоя опит ще ми бъде полезен.Успех

Върни се в “Passat”