mitko69 написа:В горния краи на амортисюра от към двигатела целия амортисюр играе на ляво и на дясно

mitko69 написа:В горния краи на амортисюра от към двигатела целия амортисюр играе на ляво и на дясно
radotom написа:Нее.. по-скоро на Спиров му е казала някоя жена какъв цвят му е колата!
Както е известно, жените разпознават 16-битов цвят, за разлика от мъжете, където цветовете са само 16 + една бира!
bayar написа:моя проблем е в тсва,че когато колата е студена,"пърди"
hooligans написа:удряй я в бъбреците докато изпърди всичко![]()
Bubetooo написа:nigga написа:Golf_Diesel_ написа:Чупеще си ръцете едно такова нешо играешеGolf_Diesel_ написа:Звука на песента е един странен сякаш крушки се удрят в бърз интервалGolf_Diesel_ написа:Някой да се сеща за какво приказвам![]()
бате аз незнам дали ти се сещаш за какво приказвашя изтананикай мелодията може да стане по ясно
Или ни потанцувай...
Golf_Diesel_ написа:и на пътвия клип един играеше хип хоп танц ...Чупеще си ръцете едно такова нешо играеше..
hooligans написа:баси , вчера на некъв голфа му пърдял
днеска на некъв крушки му се удрят в бърз интервал....
дано утре некой пасат да не се изака
пък други ден на някой да не му родят контактите в бавен интервал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stoi написа:genchotur.....не ги слушай пишман тунингарите. Кажи сега найстинали може да ми напаснат нещо от самолет.....да речем задкрилки ?
Малко_Направен написа:Ако влезе Fens да гласува с всичките си акаунти,ще се изстреляме на 2-3 гласа под БМВ![]()
![]()
syncro fen написа:Проблем ли е липсата на маркирация при Каско?
Stenly написа:...
Та кое е по сериозно от един карбуратор?
-Два такива![]()
...
i208 написа:я, продават Марчето !
golemiq написа:продавам хапчета за отслабване
hooligans написа:2000 лв за лично ползване ? ти си болен или аз кьорав
ама като видях ТИ СИ БОЛЕН!!!
1990 + 20% = 2388лв за лично ползване...
бате , сори , ти не си болен , ти направо умираш![]()
mitko_dimitrov81 написа:Здравеите колега!
невярвам да са лагери,диференциал или нещо друго просто отвърти антената качи се на фаувето и гарантирам на 99 процента,че проблема ти ще бъде решен.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 37 госта