Подсветка на таблото на ГОЛФ 3
Re: Подсветка на таблото на ГОЛФ 3
А знаете ли къде в София (по възможност близо до студентски) могат да ми сменят тея лампички, че си нямам доверие да бърникам по таблото....
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Много е лесно колега не се притеснявай сам да го направиш. Само прочети внимателно темите свързани със осветление и смъкване на малкото табло и няма да имаш никакви проблеми. При мен само премигваше едната лампичка, тази над оборотомера и ме дразнеше яко. Прочетох как се сваля таблото и за 15 минути общо го свалих, затегнах лампичката че се беше разхлабила и го зглобих. Трябват ти само една права и една кръстата отверка и си ти. Ако пък се притесняваш мога да ти го отворя и аз само, че съм малко далечко от студенстки град - в Западен парк съм.
Тази събота ще направя опит
Надявам се , че няма да прецакам нищо. Ако много го закъсам ще пиша за помощ 

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
elesar написа:А знаете ли къде в София (по възможност близо до студентски) могат да ми сменят тея лампички, че си нямам доверие да бърникам по таблото....
Ако те е страх да пипаш обади ми се, близко съм до Студенски град, ще се видим и ще ти покажа как става

Колеги крушките на таблото трябва да са 2 вата. Не гледайте какъв цвят са цоклите им сини бели, зелени, просто да са 2 вата. Продават доста крушчици по 1.2 вата и затова като ги сложите не светят достатъчно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз мисля че стандартно лампичките които осветяват скоростомера и оборотомера са по 2W а всички други са 1.2W. Ако сложите 1.2W на мястото на 2.0W ще усетите разликата. Аз съм сложил 1.5W (само такива намерих в магазина) и не усещам разлика, дори са си добре. Само да предупредя да не докосвате много с пръсти стъклената част на крушките защото много горят от влагата по пръстите. Аз така си изгорих 2 без дори да се усетя. А иначе таблото вече го свалям и със затворени очи
)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”