И мен не ме подмина пирона(((

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Re: И мен не ме подмина пирона(((

Мнениеот Ikov_VR » Чет 22 яну 2009 16:46

добре дошъл в клуба :( На мен в началото на месеца ми надраскаха 4-ката и знам колко е гадно,а за каско няма да говоря просто повече няма да си хвърлям парите за каско за 3 детайла са ми дали 171 лв.
Гадното в случая с тези копеленца е че няма как да ги намериш.

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Чет 22 яну 2009 16:51

Съжалявам колега,направо нямам думи.Няма да забравя на Group@ колата,като я бяха изтърбушили,потекоха ми сълзи направо.То не стига събираш пари по 2 месеца да си купиш нещо,да и сложиш на тая кола,ами и такива кавали нещастни минават и ебават майката на желание и на всичко.Да ме прощавате,ама освен ГСБ с ГСК(Груб Селски Бой с Голям Салкъмов Кол) друго няма ги оправи тия мършляци.

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Чет 22 яну 2009 16:55

Нищо чудно и да е от форума след като е видял тази снимка
Изображение

И да е използвал българската поговорка:"Не е важно аз да съм добре,важното е Вуте да е зле".Да е извадил пирона е щрак.Ами платен паркинг е решението...
Поне в комплексите изобилстват такива...

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Чет 22 яну 2009 16:59

М***а им на тез . Най-гадното е че когато обичяш нещо много винаги някой ти завижда и накрая ти го окепазява :evil: :evil: :beat_butt2

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Чет 22 яну 2009 18:07

Баси боклуците :banghead:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 22 яну 2009 19:47

Вики,братле много съжалявам за станлото.Смърт за тия гадни копелдаци!!!Пожелавам ти по-бързо да я оправиш,и да я направиш по-хубава от преди ,та да умрат от завист боклуците!!!Ако мислиш,че мога да ти помогна с нещо казвай :wink: 8)

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 22 яну 2009 20:30

Гледам заглавието на темата и не мога да повярвам, че ти си я пуснал !!! Много съжалявам, как може лаченяка да го накажат така :shock :? Дано няма повече атентати срещу тебе, ама щом викаш такава брутална драскотина няма да е случайна, ако искаш да спим на паркинга в моя голф и да наглеждаме твоя само кажи :smackbum

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Чет 22 яну 2009 20:37

BastunSelski написа:
bomber написа:
Achim Lauritzen написа:Такъв ако го хвана на място съм готов да го удуша с голи ръце :evil: ....Бате няма ли възможност за някакво гаражче :evil:

няма, иначе найш как искам една клетка като твоята :(

А така, надраскали Голфа и айде поредната бетонна клетка.И къде ще я сложиш пред блока и тя колко места ще заеме? Тия клетки да вземат да ги дигат най-накрая,ама никой не смее,щото никой няма да гласува за него!
Такива работи се случват ежедневно,какво толкова ви правят вшечатление..нали не са го откраднали това е важното.

Кви ги пишеш ти бе, Бастун Селски? :screwy (егати ника имаш честно, добре си го избрал!!)
Ти кола имаш ли изобщо или си се регнал в тоя форума само защото нямаш други занимания?
Пробвай да пишеш глупости в дата.бг там има много бастуни :да:

BeckoTDI написа:Гледам заглавието на темата и не мога да повярвам, че ти си я пуснал !!! Много съжалявам, как може лаченяка да го накажат така :shock :? Дано няма повече атентати срещу тебе, ама щом викаш такава брутална драскотина няма да е случайна, ако искаш да спим на паркинга в моя голф и да наглеждаме твоя само кажи :smackbum

Съмнявам се че ще имате голям успех. Както казват старите хора "След дъжд - качулка"

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 22 яну 2009 21:01

Сори баце много кофти...Дано да я възтановиш в предишния и вид съвсем скоро!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 22 яну 2009 21:03

BastunSelski написа:
bomber написа:
Achim Lauritzen написа:Такъв ако го хвана на място съм готов да го удуша с голи ръце :evil: ....Бате няма ли възможност за някакво гаражче :evil:

няма, иначе найш как искам една клетка като твоята :(

А така, надраскали Голфа и айде поредната бетонна клетка.И къде ще я сложиш пред блока и тя колко места ще заеме? Тия клетки да вземат да ги дигат най-накрая,ама никой не смее,щото никой няма да гласува за него!
Такива работи се случват ежедневно,какво толкова ви правят вшечатление..нали не са го откраднали това е важното.

Бастуне ,ти кола имаш ли?Ако се събудиш и я видиш цялата издрана,ще ти направи ли впечатление или ще се качиш и ще запалиш за работа????!!! Какви хора има само...Изумен съм :shock

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Чет 22 яну 2009 21:31

На някой хрумна ли му за 10 - 12 годишно дете ? щото и това съм виждал :)
А колега сори за колата представям си кфо ти е аз ако си видя корадото надраскано и ако разбера кой е ш му изям гракляна :evil:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Чет 22 яну 2009 21:47

Oт децата много ме е страх,на един приятел му бяха нарисували къщичка на предния капак с пирон :evil:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Чет 22 яну 2009 21:57

Вики няма да се притесняваш батка :? Ще си я оправиш количката знам,че страшно много си я гледаш и пазиш.Лошото е,че винаги такива коли преебават изродите гадни,а дараците не се пипат,но както казаха повечето колеги завистта е нещо много лошо и такива хора трябва да се млатят зверски :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Чет 22 яну 2009 22:01

Преди година 2 се сещам,че bomber-а беше пуснал тема как някво дете му беше ударило капака с камък или бухалка,не се сещам точно

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Чет 22 яну 2009 22:07

Ами със сигурност няма да си поръчам незаконна бетонова клетка,защото тогава съм по-лош и от тоя дето е надраскал колата! Щото тоя е надраскал някаква скапана бангия,а тоя с бетоновата клетка взима от зелените площи на децата и въздуха на хората.Ако спорите с това значи сте бетонови глави! А и като една кола е толкова "скъпа" отива на платен паркинг барабар с каско! И без тва един паркинг по кварталите е 50лв на месец!На мене 70лв на година ми е само да спра пред нас! И да бих видял чертата и бих си запалил колата! На мен мми е все едно,как ми изглежда външно колата-важното е да не ме изостави.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”