Хотел в Лондон

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Хотел в Лондон

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 22 яну 2009 22:54

Хммм, колеги, хайде пак до вас опрях, ама няма как. Нали сме навсякъде по света....

Искам да помоля, ако някой скоро е бил, или въобще има идея, да препоръча хотел в Лондон. Искам с жената да отидем напролет за 4-5 дни. Бих желал хотела да е някъде на удобно място, така, че да можем да се насладим на забележителностите на този град, без това да ни струва половин ден път (под забележителности не разбирам метрото им ;-)).

Е, разбира се и цената е фактор, но все пак съм склонен да съм една идея по-разточителен.....

Знам, че чичко Гуугъл знае всичко, но аз определено не знам къде са тези прословути забележителности, за да се оправя по карта, затова питам.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Хотел в Лондон

Мнениеот Чудомир » Пет 23 яну 2009 0:07

By the way - чарът на Лондон се крие в метрото. Там можеш да усетиш полъха на големия град. А и без метро забрави да се придвижиш (не че не може, ама ...)

По темата: www.hrs.de

Имай предвид, че в Лондон 20 км са нищо, стига да имаш линия на метрото наоколо.

Като ползваш горната търсачка сортирай с "Ergebnisse sortieren nach: Günstigtes Hotel zuerst"

Успех!

Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Мнениеот mitko66 » Пет 23 яну 2009 6:17

Мога да ти препоръчам сейн джоли хотел, намира се в топ центърна на града-близо до темза и сградата на парламента...хотела е в стар стил, но чист и чаровен, закуската е разточителна-като цена около 100 паунда, но може би и по-малко беше, трябва да проверя...от забележителностите не пропускай ковън гардън, хародс, сохо...и всички останали традиционни -пикадили, хайд парк, тауър бридж, трафалгар, парламента, бъкингам...
ще потърся сайта на хотела и ще ти пратя линк

petkovm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovm » Пет 23 яну 2009 8:03

Човек планирай повече дни,4-5 просто са до никаде.Аз бях 12 и пак неможах да жидя всичко.

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 23 яну 2009 9:51

глупости, за 4-5 дена можеш да видиш всичко по-важно
бил съм там към месец и половина, и ако знам къде искам да ида, мисля, че 5 са ми предостатъчни

аз лично ти препоръчвам да не спиш в центъра, поне 40-50 паунда на ден отгоре

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 23 яну 2009 10:14

Не е нужно да си изобщо в центъра на Лондон, важното е наблизо да минава метрото и стигаш за норматив до всяка желана точка
Там транспорта им не е като у нас :)
купуваш си карта за деня за всички линии и си пей сърце :)

п.с. 4-5 дни са малко

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 23 яну 2009 14:29

добре де, що да са малко,
първи ден- слизаш на пикадили, после от там трафалгар скуеър, от там излизаш на темза и отиваш до лондон бридж и тауър хил. това са към 4-5 часа. Пресичаш моста , минаваш покрай кметството, бойния кораб белфаст. от там надолу си на лондон ай,биг бен и парламента и ако не ти е писнало слизаш от парламента към Бъкингамския дворец. ЗА един ден се прави.
Сложи 1 ден за Британския музей, ама е много. Един ден за Хайд парк, и Natural history museum.
Може би един ден за Мадам Тюсо. В един ден минаваш през Imperial War Museum (струва си) и през Ковън Гарден и от там на Лестръ Скуеър.

Айде някой да каже какво толкова съм пропуснал, а да Катедралата Сейнт Пол, абе ако си направиш план нямаш грижа за 5 дни да видиш всичко.

BTW взимаш си weekly oyster, 40 паунда е, и лупаш като гламав цела седмица.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 23 яну 2009 14:33

dude написа:Айде някой да каже какво толкова съм пропуснал
Централата на Гринуич, там където се разделят източното и западното полукълба ;)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 23 яну 2009 14:36

dude написа:Айде някой да каже какво толкова съм пропуснал, а да Катедралата Сейнт Пол, абе ако си направиш план нямаш грижа за 5 дни да видиш всичко.
.

е то така и за 2 дни си готов....

иначе примерно си гепваш тежевето от ватерло и скок до париж....айфеловата кула, булонския лес (леле що добитък може да се навърже там) после оксфорд-моксфорд , шекспир и сие....... идеи бол :):) пари и време да имаш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”