латекс върху блажна боя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: латекс върху блажна боя?
и борото ,и обикновен дълбокопроникващ вършат работа,но трябва добре да изсъхне,а сега още е хладно и точно на външна стена на гараж,където не го грее радиатор- чака се вече с дни на места....иначе става ,а и се уеднаквява цвета на латекса по-лесно. 

- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
най - добрият вариант е да се махне блажната боя
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Варянтите за махане са с пистолет за горещ въздух или газова горелка (пистолета е по- безопасен) и третия варянт е 1.5лв/кв.м (по оферта на фирма в нета) за да ти махнат блажната боя. Проблема е че сигурно ще ти се наложи да шпакловаш
.
Блажната боя не се боядисва с латекс а до колкото знам има и препарати които свалят блажната боя но не са много ефективни.
Поздрави.

Блажната боя не се боядисва с латекс а до колкото знам има и препарати които свалят блажната боя но не са много ефективни.
Поздрави.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Pavcho2 написа:Блажната боя не се боядисва с латекс а до колкото знам има и препарати които свалят блажната боя но не са много ефективни.
Поздрави.
A пък колко миене трябва после

за да не отварям нова тема ще питам тук: трябва ли да мажа с нещо китосвана броня или мога направо да пръскам боята отгоре?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
paagrio написа:за да не отварям нова тема ще питам тук: трябва ли да мажа с нещо китосвана броня или мога направо да пръскам боята отгоре?
Едно мое приятелче което се занимаваше с такива работи казваше че се пръска с филер... какво е що е - незнам

Колега kris11 за тия препрарати за които споменавам те са киселини и верно без ръкавици и маска не се работи с тях. Не съм работил с тях и незнам на 100%.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”