летни гуми за пасат?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
летни гуми за пасат?
колеги, ще купувам нови летни гуми за пасатора (В4, 1.8Mi ABS, 14"). насочил съм се към следните гуми: NOKIAN NRHi, PIRELLI P3000 / P6000, Continental EcoContact 3, FULDA PROGRESSO и MARANGONI VANTO. ако някой има преки впечатления относно предимства/недостатъци на изброените модели или препоръчва някакви други гуми, нека сподели. имам и още един въпрос: има ли смисъл да минавам от 185x65x14" на 195х60х14", понеже си мисля, че с по-широки гуми ще получа по-добра стабилност?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да са ти полезни тези линкове:
тестове ADAC 2005
тестове ADAC 2003
Всички летни тестове
по въпроса за континентала... виж какво съм писал тук
тестове ADAC 2005
тестове ADAC 2003
Всички летни тестове
по въпроса за континентала... виж какво съм писал тук
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_fen написа:
С кой модел на Малоя си?Зимните са ми на Малоя и мисля,че са ок.И аз ще трябва да купувам летни 205/50/15 та да ми каже някой свое мнение за този размер.До сега на пасатора бях с Континентал премиум контакт ама вече стават само за F1.Ще се радвам на компетентна помощ,защото съм нов в бранша.Като знам,че зимните ги избирах 3 месеца
Аз съм с MALOYA и съм много доволен - няма дъжд, няма пек - копат асфалта
С кой модел на Малоя си?Зимните са ми на Малоя и мисля,че са ок.И аз ще трябва да купувам летни 205/50/15 та да ми каже някой свое мнение за този размер.До сега на пасатора бях с Континентал премиум контакт ама вече стават само за F1.Ще се радвам на компетентна помощ,защото съм нов в бранша.Като знам,че зимните ги избирах 3 месеца

Kentavar написа:Да попитам още нещо.Зная,че не е за тази тема.Ако знаете да има такава тема ми кажете,но не знам кой модел ми е пасатора Б3 или Б4.Същия като този на аватара ми, 96 г. края, 1.6 I- 101 коня.Търсих по немски сайтове и не го намирам.Пълна инжекция.Ще се радвам да ми помогне някой.
Б4 е пасата
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:
Дай малко повечко инфо за гуметата ти.Много ме навиваха за такива гуми.Ако кажеш нещо за тях ще ми е от полза при избора.Зная,че при различните размери гуми и качеството е различно но ще се радвам да споделиш нещо за тях.
Vredestein T-Track 185/65/14
С такива карам и съм доста доволен. Бяха по 90лв/бр.
Дай малко повечко инфо за гуметата ти.Много ме навиваха за такива гуми.Ако кажеш нещо за тях ще ми е от полза при избора.Зная,че при различните размери гуми и качеството е различно но ще се радвам да споделиш нещо за тях.
Kentavar написа:Благодаря колега за инфото.Аз си мислех,че това е Б3 ама нейсе.Можеш ли да ми кажеш сайт дето на по разбираем език да прочета нещо за машината.Благодаря още веднъж.
Aз съм със същият 1.6- 101 коне но 95, честно да ти кажа всичко което съм намирал е Б3,Б4 слагат ги в една категория, в смисъл не са разграничени можеби защото промените са само козметични и в общи линии нещата се припокриват, а иначе това е сайта http://volkswagen.msk.ru/ с най-много инфо.
съжалявам за

Последна промяна от bobidi на Вто 21 фев 2006 16:38, променено общо 1 път.