Срам или не но ще ви помоля за помощ.Понеже аз и моите 2 колеги които се занимаваме със сухо строителство(гипскартон - предстен,преградна и тавани,фигури) и окачени тавани(растери) сме поставени от досегашният ни работодател в поза "партер"-не ни е изплатил досегашните заработки и няма тази възможност,а и не ни намира нова работа(изглежда няма и тази възможност) и вече почиваме 25 дни а сметките се трупат та ако от вас има такива предприемачи или работодатели които биха ни осигурили работа( а знам че има такива),ние ще му бъдем много задължени и обещавам да отговорим с голям професионализъм на последната.Групата работи заедно повече от 3год. и няма трудности за поемането ако трябва и на командировки,има и в наличност и всичкия инструмент за 3та,нужна ние само работа която да продължи да поддържа нашите семейства.Ако има заинтересовани мога да пратя снимки на нашите работи,правили сме 3 банки на Пиреус др. офиси големи и др. такива.
За връска с мен тел:0897510672 - Иво
email:Lookout2@abv.bg
p.s.:Знам че темата нее за този форум и ако модераторите намерят за добре нека я изтрият

Срам не срам ще помоля за помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Срам не срам ще помоля за помощ
И аз имзм приятели които работят същото . Обаче и те са в твоето положение в момента .Явно сезона е такъв че няма работа 

- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
ами работа има но само за тези които търсят.затова и аз гледам ако може да не падна съвсем на колене
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Lookout2 написа:skype:loockout
Да не си объркал случйно?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
В интерес на истина преквалификацията е добро решение. От поне 20 майстори които познавам поради една или друга причина 1-2-ма са със специализирано образование по специалността. В бума на строителството работниците не достигаха, идваха всякакви преквалифицирани пресни майсторчета и сега е нормално работа да имат наистина добрите. С това не искам да кажа, че колега не е добър, просто ситуацията е такава.
- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
Чудомир написа:Lookout2 написа:skype:loockout
Да не си объркал случйно?
не не съм объркал,ти си като един мой стар даскал който ми поправяше фамилията и се опитваше да ми каже че несе пишела така

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
ами, колега, жалко, че сте в такова положение в момента. сега дали ще разберете какво им беше на тези, които доскоро търсеха майстори и се гавриха с тях?
п.п. не го приемай лично, ама всички "майстори" го бяхте ударили през къра.
п.п.п. ако разбера, че някой търси подобна услуга, ще пиша, обещавам!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
бате единствения вариант е да се закачите на започнат обект.... шанс 1:1000
а в момента ако ти кажа че никой не се наема да строй , дано повярваш ...
а и нали знаеш че на започнатите обекти си имат и сформирана бригада, така че , забрави
а в момента ако ти кажа че никой не се наема да строй , дано повярваш ...
а и нали знаеш че на започнатите обекти си имат и сформирана бригада, така че , забрави

Rosy написа:
Благодаря Rosy , това точният термин -преквалификация, това е съвета на всички професиналисти, когато става въпрос за подобна ситуация.
Повече мошеж да намериш на http://www.karieri.bg
С най-добри чувства!
В интерес на истина преквалификацията е добро решение. От поне 20 майстори които познавам поради една или друга причина 1-2-ма са със специализирано образование по специалността. В бума на строителството работниците не достигаха, идваха всякакви преквалифицирани пресни майсторчета и сега е нормално работа да имат наистина добрите. С това не искам да кажа, че колега не е добър, просто ситуацията е такава.
Благодаря Rosy , това точният термин -преквалификация, това е съвета на всички професиналисти, когато става въпрос за подобна ситуация.
Повече мошеж да намериш на http://www.karieri.bg
С най-добри чувства!
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
От 20 години съм в строителството и ви казвам, че 9 от 10 инвеститора им по-интересна цената, отколкото качеството. Да не говорим пък за техниците им, които все питат колко ще ми бутнеш за да го правиш ти. Пък да не забравяме и процента за да работиш под шапката на по-голяма фирма за да ти е сигурно прибирането на парите. Мила родна строителна картинка.
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата е поискал помощ, а не съвети! 

joro_kem написа:ами, колега, жалко, че сте в такова положение в момента. сега дали ще разберете какво им беше на тези, които доскоро търсеха майстори и се гавриха с тях?
Края на лятото правих ремонт на банята и се напатих от лъжемайстори, но тези които ми правиха окачения таван се оказаха истински професионалисти, сам си купих материала с техните големи отстъпки и направиха всичко отлично, като ми обясниха как да боядисам тавана и си направя луничките за да не се набутвам. Това е специфичен занаят и е много трудно да бъдеш изрекетиран както правят зидари, шпакловчици, плочкаджии и др.
Колега, според мен проблема е, че работодателят Ви пробва още много високи цени, които в момента са невъзможни и сега не е никак активен сезон.
За пример напролет ще сменяме дограма и направо се хванахме за главата каква разлика в цената дават 2 фирми работещи с еднакъв профил и с доказано реноме. Просто явно шефовете на едната съвсем не са си взели поука все още и го карат по старому.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”