Една молба към администраторите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Една молба към администраторите.
Моля някой от администраторите на фурума да ми изтрие профила,или да каже как да си го изтрия сам.Мерси предварително.
Re: Една молба към администраторите.
Такива с подобни намерения на твоите все още пишат тук(и аз съм между тях) 

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
колега пий една студена вода,легни
или пак са наспи и утре реши какво ше правиш ще видиш че е по-добре рядко да пишеш отколкото никога
не се впрягай толкова 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
И т'ва за кво?
Разкажи малко за лека нощ....
Разкажи малко за лека нощ....
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
защоо дее кажи какво е станалоо???недей така!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Просто така, няма определена причина освен че от месеци си чета едни и същи теми и ми писна.И другото което е форума в този му вид не ми харесва изобщо.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:Просто така, няма определена причина освен че от месеци си чета едни и същи теми и ми писна.И другото което е форума в този му вид не ми харесва изобщо.
То е така,ама не е нужно такива драстични мерки!помисли си добре!На мен ми писна всички печени хора да си трият профила!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Бубе, с теб не се познаваме,от къде знаеш,че съм печен?
Но просто ми писна да чета едно и също с месеци да се дъвче.Просто не ми е интересно вече тук.В началото беше,защото все от някоя тема се научава по нещо ново.До като вече не е така.И незнам на какво се дължи това.Моля ви трийте ме и да се приключи по въпроса.

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:Бубе, с теб не се познаваме,от къде знаеш,че съм печен?Но просто ми писна да чета едно и също с месеци да се дъвче.Просто не ми е интересно вече тук.В началото беше,защото все от някоя тема се научава по нещо ново.До като вече не е така.И незнам на какво се дължи това.Моля ви трийте ме и да се приключи по въпроса.
не те познавам ама си личи,повярвай ми!Не е нужно пак казвам!Стига съм писала че ще стана модул....помисли си поне заради приятелите,които имаш тук!!!
Мисля че темата трябва да се заключи вече...

Колега, незнам..... но защо е нужно да се трие профила? Като не ти се чете и пише, просто не влизаш и си намираш друго занимание, като те хване мерака, пак си влизаш и така
. Никъде не е казано, че трябва да висиш постоянно във форума и да вземаш участие в повечето теми
.
Това че няма нови теми мен ме радва, защото значи, че колегите имат по-малко проблеми с колите
. Останалите раздели са за губене на време
.

Това че няма нови теми мен ме радва, защото значи, че колегите имат по-малко проблеми с колите

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Bubetooo написа:rosen79 написа:Бубе, с теб не се познаваме,от къде знаеш,че съм печен?Но просто ми писна да чета едно и също с месеци да се дъвче.Просто не ми е интересно вече тук.В началото беше,защото все от някоя тема се научава по нещо ново.До като вече не е така.И незнам на какво се дължи това.Моля ви трийте ме и да се приключи по въпроса.
не те познавам ама си личи,повярвай ми!Не е нужно пак казвам!Стига съм писала че ще стана модул....помисли си поне заради приятелите,които имаш тук!!!
Мисля че темата трябва да се заключи вече...
Aз приятелите от тук не си ги губя на всичките им имам телефоните,и с всичките си подържаме връзка.Колкото до това дали съм си пийнал да кажа да е ясно аз не пия и в момента съм абсолютно трезвен.Морфей аз не казвам че е лошо че няма нови теми, а това че се пускат все едни и същи и се дъвчат с месеци.Колкото до това дали да влизам или не,мисля че не е нужно да запълвам бройката.Имам личен форум и знам че такива потребители дето само са се регистрирали, а нищо не пишат на никой собственик на форум не са му приятни.Не като хора имам впредвит,че не са приятни,да не ме разберете погрешно.
@rosen79, всичко се повтаря до втръсване и се дъвче едно и също, ако се замислиш и в ежедневието. "Такъв е животът, какво повече бих могъл да кажа" - Алън Париш.
Мисля че си изпаднал в някаква форумна депресия. Вземи си малко почивка и сам ще се убедиш, че след време пак ще ти се прииска да влезнеш, да прочетеш нещо си, да помогнеш на някой, ако можеш и т.н.т.
Айде стига толкова, че много философски взехме да я даваме.
Мисля че си изпаднал в някаква форумна депресия. Вземи си малко почивка и сам ще се убедиш, че след време пак ще ти се прииска да влезнеш, да прочетеш нещо си, да помогнеш на някой, ако можеш и т.н.т.
Айде стига толкова, че много философски взехме да я даваме.
Последна промяна от morfei1 на Нед 25 яну 2009 2:59, променено общо 1 път.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Голям човек си,замисли се какво печелиш ,кото ти махнат профила???ако ми дадеш ясна и точна причина,даже ще те подкрепя!!!Но не ми минавай с номера за дъвкането на теми!!!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Хора,вие ще ме разплачете.С нито един от вас не се познавам,а ме убеждавате да остана.Какво ви пука дали ще съм във форума или не?С мен или без мен форума няма да стане по-добър,или по-лош.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”