Една молба към администраторите.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Една молба към администраторите.

Мнениеот myrshavija » Нед 25 яну 2009 7:03

rosen79 написа:... едно и също с месеци да се дъвче.Просто не ми е интересно вече тук.В началото беше,защото все от някоя тема се научава по нещо ново.До като вече не е така...

Вече няма какво да научиш? Не сме ти полезни? Скучно ти е?
Спри да пишеш, без излишни драми. И да четеш. Толкова е просто. А, ако решиш някой ден за започноеш отново да четеш и да пишеш, ще бъдеш приветстван от всички, убеден съм.

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Нед 25 яну 2009 9:31

Каде ще бягаш аа :Mr Green Fun трябва да знаеш че ние няма да те пуснем да си отидеш :lol: :lol: . Стига такива работи колега размисли малко ще ни липсваш :drunk

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 25 яну 2009 10:37

Аз пък смятам, че след като регистрацията и присъствието на всеки един е на доброволни начала е съвсем в реда на нещата подобна молба за изтриване да бъде уважена. Щом човек е взел такова решение би трябвало да му се обърне нужното внимание.

По-важното в случая е да се замислим защо това се случва? Защо хората взеха да палят джапанките и да се спасяват?

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Нед 25 яну 2009 10:41

Aз ти предлагам друго:
Изтрий връзката към тази страница/форум от отметките в браузъра си. Изтрий му и бисквитките и не се сещай да влизаш тук повече.
Няма смисъл от показни теми.
Ако пък държеше ПРОСТО да ти се изтрие акаунта, можеше да свършиш тази работа и с ЛС до екипа.

Несериозна работа!
Аз казах. Хау! Изображение

Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valsn » Нед 25 яну 2009 11:11

.Ежедневно изникват нови неща и стават водещи новини, за кратко или за дълго. Ежеднвно нас самите ни впечатляват неща разлчни от /общоприетите/ във форума. И човек просто иска да ги сподели.И ако даден човек пише в един форум то е защото вижда има хора с подобни ,сходни интереси или ченностни системи.
А с кой друг да ги сдоделиш ако не със съфорумци...
Feedback-или смислина обратна връзка е начина по които се обменя полезна инфрмация в двете посоки в тоя случай админ+мод & ordinary users.
Това е доказно полезно на лично, фирмено, форумно ,бизнес, или неформална организация
Ние мъжете имаме малко казармен тип-реякция : йерархия и/или "бързо даго сложим тоя на мястото му" и това не е възпитано в казармата, а е заложено в гените ни.
При жените те е така.
Накрая ако админ и мод/удържали фронта 4 год+/ чувстват нужда от промяна да пуснат,нека пуснат тема с предложения. :wink:
Разнообразие от мнения и адекватна реакция към тях. :idea:

Последна промяна от valsn на Нед 25 яну 2009 11:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Нед 25 яну 2009 11:12

rosen79 написа:Моля някой от администраторите на фурума да ми изтрие профила,или да каже как да си го изтрия сам.Мерси предварително.

Недей бе,колега.Ако цифрите след никнейма ти са същите като първите две от ЕГН-то,още повече недей.
че форума взе да се пълни с дечурлига на по току що навършени 18г.,с кола подарена от тати и се започва едно дрънкане на глупости и след два месеца--вече тати ми взе БМВ,майната му на ФВ,и така........
Истината е че форума отдавна е престанал да е сериозен по тематика,никой не използва търсачката,все повече са обидните епитети използвани от регистрираните,офтопика е богат на теми от всякакъв вид като непрекъснато се спекулира с това че е точно офтопик раздел,посещават се най-вече него раздел,купува и продава.Все повече са излъганите,които са направили някаква сделка чрез форума.
Модераторите,за съжаление,не могат да се справят със задачата си,не са слънца а и в доста от техните изказвания пак се говори за искания за пари,служат си с ирония и сарказъм в отношението си към потребители,често самите те казват на някой че щом еди-какво си не му харесвало да се самоотлъчи,някой даже отговарят за подфоруми,които противоречат на собствената им дейност и им пречат обективно да спазват правилата и да се изказват по дадени теми неутрално.
Та затова,че като се замисля може би имаш право да искаш триене на профила си.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 25 яну 2009 11:23

groznika написа:По-важното в случая е да се замислим защо това се случва? Защо хората взеха да палят джапанките и да се спасяват?

Аз ще ти кажа. 30 000 човека - 30 000 мнения. Не смятам, че е толкова често срещано явление, та да му търсим смисъла.. Да не говорим, че повечето щом изневерят на марката сменят и форума. Та това според мен е нормално за един форум на една марка.
А към колегата - пиши като се събудиш дали все още си на това мнение.
Ако си - отговори ми - като всеки ден се повтаря едно и също (вкъщи - работа - вкъщи - излизане на кръчма веднъж-2 пъти в седмицата), къде ще пуснеш тема да те изтрият?

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 25 яну 2009 11:29

Мисля, че не е това начина да се разделиш с форума.
Както писаха по горе, просто не влизай (или не можеш да не влизаш от любопитство).
Предполагам си голям човек да вземаш решения, но дали си голям за вземане на прибързани решения.
Верно, че форума се напълни от малчугани, но какво от това.Какво от това, че татковците им купуват колите.Какво от това, че теми се дъвчат с месеци.
Аз винаги се забавлявам във "Fun" раздела, посещавам почти всички раздели на ден и ми е интересно да видя как се развиват я проекти,я нещо друго и така...

Успех и life is fun be cool 8)

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 25 яну 2009 12:50

Първо не съм се раделил с голфчето,и това никога няма да стане!!!
Второ, ей убедихте ме айдеслагайте катанеца докато не съм размислил :lock:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 25 яну 2009 12:56

.... Размисли и страсти
Що ли бех сигурен, че в крайна сметка ще те убедят...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 26 яну 2009 13:06

Из една важна тема в раздел Добре дошли!
Varbona написа:Q: Ако реша да напусна?какво да сторя?
A: Адски, адски просто. Спираш да пишеш. Ако смяташ, че все пак спирайки дейността си, ще предизвикаш съмнение или чуденки у други форумни дейци, ако те познават повечето от хората и имаш хубави моменти с тях, ако смяташ че те имат правото да го знаят - кажи им го, напиши им го. Най-лесният начин е да пуснеш тема за прекратяване участието си в обществото. Има и друг начин, при който само определен брой хора могат да го научат - изпращането на лични съобщения до всеки един от тях [става въпрос за определен брой хора, все пак, никой не изисква от вас да пратите лично известие до всеки един човек, ако и при това общата бройка е в петцифрено чиско.]. Няма договор или клауза, която да ви задължава да пишете всеки ден или да сте online определен брой часове. Напускането е най-лесното нещо. На думи. Защото знам какво се казва форумнта краста, спомням си аз самият колко пъти триумфално съм напускал определено общество, след което съм се прибутвал отново, отново съм напускал и т.н. Ако някой ви казва че няма такова нещо като форумен наркотик - не му вярвайте. (ха-ха).
....

В оригинал: от Владислав Хаджийски - SPQR
Ruby Moon corp. - http://critical.hit.bg
mail: heartless_tool@yahoo.com

Върни се в “ОФФ-Топик - други”