Значи има 1000 бензино станции из цяла софия и от такова разнообрази сват да ти се завие. Та питам къде бензина според наблюдения е най- читав и евтин.
П.П: А и да питам 1.6 моно 94 с какво да го карам 95 или 92 и каква е разликата м/у тях???
Бензин Къде и какъв???
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От бензина на бензиностанцията на "ЛукОйл" ("Петрол") на Сточна гара съм оставал винаги доволен. Същото е и на "ЛукОйл" на изхода на София - на магистрала "Тракия", посока Пловдив. Въобще, на всички "ЛукОйл". И от газта им съм оставал доволен винаги. Сипвал съм газ дори във Велико Търново от "ЛукОйл", както и в Бургас. Нямах проблеми. Бензин съм наливал и от "OMV" - пак доволен останах. 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сипвам от следните бензиностанции:
ОМВ - младост 1 до Мото Фое - без оплаквания, нормално палаше в студовете.
ОМВ окръжна болница - вече не сипвам от там след като започна да ми се вдига разхода.
ЕКО бул. България - последните 3 пъти зареждам от там и съм без оплаквания - разход нормален, не усещам разлика във вървежа на колата.
Наливам само 95. Чувам добри думи за ОПЕТ-а на 4-ти км но все още не съм зареждал от там.
ОМВ - младост 1 до Мото Фое - без оплаквания, нормално палаше в студовете.
ОМВ окръжна болница - вече не сипвам от там след като започна да ми се вдига разхода.
ЕКО бул. България - последните 3 пъти зареждам от там и съм без оплаквания - разход нормален, не усещам разлика във вървежа на колата.
Наливам само 95. Чувам добри думи за ОПЕТ-а на 4-ти км но все още не съм зареждал от там.
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:ми ела да пием по бира и ще налеем. добре е преди това да се смесят в туба, ако нямаш аз ще взема една 5л.
Благодаря за готовността! Ще видим дали Виктор не е по-близо - и той предложи. Ако ли не, ти си на ход!

Между другото, ако идваш на срещата в Студентски град довечера, направо да го правим, а?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”