Дедо е полудЕл...иска ауди, не е в ред на тия години...
значи от ауди не разбирам
колата е А4, 1997 г., климатроник, шестак 2,6, 150 к.с., черен металик, карана е тук 3,5 години и са и навъртени около 80 000...взима я от приятел
сега въпроса е....струва ли си 11 500 лв.
имам наблюдения върху колата-карана е от карач, а не правяч, въпреки, че не е пестено и от ремонти, предница е правена преди 30 000-1000 кинта....
видях в мобилето цените...2,6 са малко бройки
дайте мнение да го разубедя тоя...или пък не...
Питане за ауди А4, 2,6
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за ауди А4, 2,6
Pichaga написа:Дедо е полудЕл...иска ауди, не е в ред на тия години...
колата е А4, 1997 г., климатроник, шестак 2,6, 150 к.с., черен металик, карана е тук 3,5 години и са и навъртени около 80 000...взима я от приятел
имам наблюдения върху колата-карана е от карач, а не правяч, въпреки, че не е пестено и от ремонти, предница е правена преди 30 000-1000 кинта....
Една служебна има такава в фирмата.......
Незнам за баща ти, аз лично не бих я взел.........за извънградско е превъзходна вярно, но разход от 13 и нагоре в града ми се чини много.......
е естествено винаги има вариант на газ, на който му харесва.....
Като изключим проблема с разходите, двигателя е читав, не претенциозен и проблеми няма, стига да има елементарна подръжка.

с тия алуминиеви предници дето ги имат А4 и дупките из София не ми харесва идеята , моя колега кара А4 1.6 това което знам е частите не са никак еФтини предницата скоро я прави някъде около 500 лева се изсипа като имаш на предвид че частите ги ползва на доставни цени и отстъпка понеже сме сервиз , карл съм я и не мисля че си заслужава парите. още повече че километрите са доста и всчко почва да сдава багажа А и мисля че разхода градси ще е непоносим за този мотор .
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
това е стария мотор на аудитата:)ти за 12000лв ще намериш печка или айде за малко повече пари ама 2.6 е стар мотор много харчи и според мен това ауди е голяма точилка!!като почнеш да правиш предница няма спиране!еле па това дето е карано 3год. в бг:)такова ауди нов внос по наще пътища мах 3 месеца и ходи му чуй предницата мъкааа......

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Познавам 8 човека с А4 и имам доста наблюдения над този модел.
2ма с 1.8Т; 1 с 1.8 20V; 2ма с 1.9 тди; 3ма с 2.5 тди
Според мен поддръжката на тази кола е неоправдано скъпа. Много се чупят, а и частите са доста скъпи. Пък и този двигател 2.6... ламя! Според мене за още 1000 лв е по-добре да си вземе 1.9 тди '99 г. 2 години по-нова кола за този модел си е доста!
Пък и така от гориво ще може да спести за скъпите ремонти...
2ма с 1.8Т; 1 с 1.8 20V; 2ма с 1.9 тди; 3ма с 2.5 тди
Според мен поддръжката на тази кола е неоправдано скъпа. Много се чупят, а и частите са доста скъпи. Пък и този двигател 2.6... ламя! Според мене за още 1000 лв е по-добре да си вземе 1.9 тди '99 г. 2 години по-нова кола за този модел си е доста!
Пък и така от гориво ще може да спести за скъпите ремонти...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за ауди А4, 2,6
Pichaga написа:Дедо е полудЕл...иска ауди, не е в ред на тия години...
случайно номерът и да започва с 40 ?
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
С мой приятел горе долу заедно си взехме колите - аз голфа, той старата А6 2.6 - уж беше перфектна, до тук за 1г. е дал малко над 4000лв. за ремонти като я взе за 8000
Сега колата наистина е кукла, но поддръжката наистина е доста скъпа. Иначе мотора като характеристики е супер, но разхода му е към 15+ градско, данъка е висок, а гражданската е в най-високата категория. Тоест хубава кола, но с големи разходи, а А6 казват, че е доста по-здрава като цяло от А4...
Според мен А4 си заслужава само 1.6 въпреки, че много хора ще кажат че е куц кон.

Според мен А4 си заслужава само 1.6 въпреки, че много хора ще кажат че е куц кон.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”