Здравейте .. Значи проблема ми е следния - когато съм на бензин особено когато двигателя е студен , като натисна рязко газта голфа първо сякаш заглъхва и след това почва да ускорява, много гаден ефект особено когато си на кръстовище и искаш да се изтреляш. На газ такъв проблем нямам. Всъщност не знам дали ми е от карбуратора щото по принцип паленето ми е перфектно,и проблеми с оборотите нямам, чудя се дали може да е от бензиновата помпа. Карбуратора ми е пиербург 2е2 с двигател rf.
Някакви идеи ??
Golf 2 проблем с карбуратор
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 2 проблем с карбуратор
Смени ЧЕРЕПНАТА кутия брато.

- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
здр.моита джета е сас са6тият проблем двг RF.клубен маистор VIT AUTO SOFIQ ги прави.в орландовци.потар си в тарса4ката.
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
и аз имам на единия голф такъв проблем.. с 2е2 е.. на студено като му натиснеш газта и се дави, а като загрее се пооправя ама неще да въври като на Газ.
попата е сменена, филтърите са сменени..
самия горивен филтър не се пълни с бензин, а все едно си капе..
на 1.6 ЕЗ има ли помпа в резервоара?
това от което излиза зеления маркуч
http://vwclub.bg/~LR/golf2/motor_up2.jpg (L&R,ако имаш нещо против за снимката пиши)
и то ли е бензинова помпа и може ли да го прави тоя проблем от нея?
попата е сменена, филтърите са сменени..
самия горивен филтър не се пълни с бензин, а все едно си капе..
на 1.6 ЕЗ има ли помпа в резервоара?
това от което излиза зеления маркуч
http://vwclub.bg/~LR/golf2/motor_up2.jpg (L&R,ако имаш нещо против за снимката пиши)
и то ли е бензинова помпа и може ли да го прави тоя проблем от нея?
-
dradonov
- Автомобил:
- Двигател:
не няма помпа на резервоара, зеления маркуч е за връщане на излишния бензин в резервоара доколкото знам .
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
dradonov написа:не няма помпа на резервоара, зеления маркуч е за връщане на излишния бензин в резервоара доколкото знам .
според мен не е за връщане.. щот от механичната помпа отива в това чудо.. и зеления би трябвало да отива в карба.. и ме интересува аджеба ква е тая джаджа от която излиза зеления маркуч и дали може проблема със студен двигател и вървежа да е от нея?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Нямаш помпа в резервоара. Зеленият маркуч връща тунджата в резервоара. Когато карба се напълни, поплавъка затваря входа на бензина при което от "преливника" бензинът се пренасочва към зеленият маркуч.
Предполагам проблемите и на двамата е пул-даун модула - тоест не отваря достатъчно клапата на смукача при студен двигател, при което като се даде газ двигателят се дави. Най-добре отидете при Люси или Ваското1...
Предполагам проблемите и на двамата е пул-даун модула - тоест не отваря достатъчно клапата на смукача при студен двигател, при което като се даде газ двигателят се дави. Най-добре отидете при Люси или Ваското1...
- nazgyl
- Автомобил:
- Двигател:
имам сьщия проблем с Джетата платното или мембранката по точно на ускорителната помпа е за смяна , карам така 2 години но утре отивам да ми я сменят щот ми писна . Ходя при едни майстори севиза им се намира в двора на автоелектроника на кукленско шосе мноо ги хвалят засега сьм доволен
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега щом тва го прави на бензин само а на газ го няма пробваи да махнеш плочкатана карба да видиш как ще се промени ха и и мойта джетта прави така ама махна ли плочката става друга на бензdradonov написа:Здравейте .. Значи проблема ми е следния - когато съм на бензин особено когато двигателя е студен , като натисна рязко газта голфа първо сякаш заглъхва и след това почва да ускорява, много гаден ефект особено когато си на кръстовище и искаш да се изтреляш. На газ такъв проблем нямам. Всъщност не знам дали ми е от карбуратора щото по принцип паленето ми е перфектно,и проблеми с оборотите нямам, чудя се дали може да е от бензиновата помпа. Карбуратора ми е пиербург 2е2 с двигател rf.
Някакви идеи ??
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
зеления маркуч е за излищното гориво за връщанеLuIS написа:според мен не е за връщане.. щот от механичната помпа отива в това чудо.. и зеления би трябвало да отива в карба.. и ме интересува аджеба ква е тая джаджа от която излиза зеления маркуч и дали може проблема със студен двигател и вървежа да е от нея?
-
Niko_malkiq
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз го имам сащия проблем но един ден когат отворих карборатора и ми направи впечатление че човчицата която е на ускорителната помпа за впраскжане на гориво е мн деформирана и хварля по мн бнзин и дави колата...
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
не би трябвяло да ти хърля по много бензин поне така мисля да не би па някй да е разширявал дупчицата на човката знам лиNiko_malkiq написа:Колеги и аз го имам сащия проблем но един ден когат отворих карборатора и ми направи впечатление че човчицата която е на ускорителната помпа за впраскжане на гориво е мн деформирана и хварля по мн бнзин и дави колата...
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
nazgyl написа:имам сьщия проблем с Джетата платното или мембранката по точно на ускорителната помпа е за смяна , карам така 2 години но утре отивам да ми я сменят щот ми писна . Ходя при едни майстори севиза им се намира в двора на автоелектроника на кукленско шосе мноо ги хвалят засега сьм доволен
прав си колега това им е проблем на тия карбове и моя е така и го карам и аз от има няма 2 години така ама му доиде и на моя времето да го оправя и сега е стрела!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”