Achim Lauritzen написа:Aз пък не съм виждал самолет от 7-8 години,тука няма такива атракции
Преди 15-ина години имаше редовна линия до вашия град с хеликоптер

Achim Lauritzen написа:Aз пък не съм виждал самолет от 7-8 години,тука няма такива атракции
Spectre™ написа:Просто се чудех толкова ли няма друго място от което да захождат, за кацане. Трябва ли да минават през половината град, да не говорим че повечето не отговарят на европейските стандартите за шум.. едни самолети въобще не се чуват.., други направо ми тресат леглото..![]()
Темата я пуснах, защото миналата нощ не знам какво прелетя отгоре.., но подскочих и помислих че има земетресение, и взех да се обличам за да бягам,това не е първият случай в който се случва...
![]()
![]()
Lizard написа:theultimate написа:Кой идиот е проектирал летище във вътрешността на София...
Германко е бил! Друг е въпроса дали после квартали около летището е било одачно да се строят там
POLO PAVLETI написа:В момента заради чартърите е по натоварено и има доста полети и през ноща , но до края на месеца това приключва така че споко.След този период нещата са по нормални.
Ludia написа:а най-гадно е зимата, заради замръзналия въздуха като намаляват със скорости и от 3-та боднат 2-ра е едно бучене трещене....
Spectre™ написа:
Надявам се..,![]()
ISRalien написа:Или се надяваш някой пилот да е регистриран у форума и като каца да заобикаля твоя блок![]()
В момента заради чартърите е по натоварено и има доста полети и през ноща , но до края на месеца това приключва така че споко.След този период нещата са по нормални.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта