Моят газаджия се оказа супер измекяр и подмолно копеле. Явно трябва там само с лошо да се действа.
И понеже сервиза му е такава кочина и съм сигурен, че не е изряден с повечето неща, искам да му пратя колкото се може повече възможни проверки.
Говорих с КЗП преди малко, но искам да знам къде другаде може да подам сигнал срещу него.
Ако някой се интересува какво е станало ....
То не бяха много пъти ходения за донастройки на газовата, всеки път с мъка уговорено време.
Последната изцепка - нещо ми стана на инжеткора на газовия инжекцион. Още е в гаранция. Нещо било се развило паднало от вибрациите. Добре - 60 лева ми каза, викам си ОК - за толкова пари няма да правя цирк. Прави той поръчката, отивам другата седмица и какво се оказва - това което е поръчал не става за Кхх ....
Излиза ми с предлога че това вече го няма като резервна част. Абе мамка му, що не ми каза предния път. Той едвам си даде зора да види бегло и тръгнал да ремонтира.
След като ми излезе с номера че я няма тази част вече като резервна, ми излиза с номера, че трябва нова рейка с 4 такива джаджи на инжекторите

Тази газова тъкво си изби парите и айде още маса пари да се избиват.
Да ама не. Може да изкобуря газовата и да му я хвърля в краката, парите ми ще отидат на вятъра, ама този ще го карам да лази по колене.
Този път не е познал с кого ще се цигани.
Искам хора имена на агенции, ако може координати които ще му спукат гъза от проверки.
Ще му гоня гъза до дупка на тоз прошлек