Имам ли право на тъмен междуселски път да не спра на полицаи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам ли право...

Мнениеот Дашо » Пон 26 яну 2009 13:08

bomber написа:до колкото видях от колата на капака не пишеше нищо,там пишат едни номера попринцип :roll:
Вики ще си решиш дилемата по следния начин-отиваш в РПУ-то което обслужва този район,казваш за случая,те ще ти кажат дали това е било техен патрул,защото ако наистина се окаже че са измамници,те ще поемат вече нещата в свои ръце

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 26 яну 2009 13:12

blinder написа:
bomber написа:на пътя за село храбърско в 12 през наща...нямаха пагони, имаха елечета Полиция...с дебели якета бяха, по крачолите нямаха светлоотразителна лента...първо се гавреха като се лепяха зад нас, ако бях аз с моита си кола нямаше да си малча за всички тия неща...

Баси филма...
а номер на колата, нещо запомнихте ли.Лепенките по колата поне бяха ли светлоотразителни.
Според мен са си се ебавали някви идиоти.
Обикновенното фолио е 3-4 лева м2.
За едни такива надписи да са дали макс 10 лева.
А полицаите нямат право, ако не са на работа да излизат с патрулките или имат ?, според мен нямат.

незнам братле, а теа нещастници докато се занимаваха с единия каза "абе я ме меетни палката бе" и спряха още 3 коли наведнъж :shock

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 26 яну 2009 13:14

Дашо написа:
bomber написа:до колкото видях от колата на капака не пишеше нищо,там пишат едни номера попринцип :roll:
Вики ще си решиш дилемата по следния начин-отиваш в РПУ-то което обслужва този район,казваш за случая,те ще ти кажат дали това е било техен патрул,защото ако наистина се окаже че са измамници,те ще поемат вече нещата в свои ръце

безмислено Даши...Като станеш и ти колега тогава бих подал,защото ще знам, че на някой му дреме :)

blinder
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам ли право на тъмен междуселски път да не спра на полицаи

Мнениеот blinder » Пон 26 яну 2009 13:18

Според мен са си било фалшименто отвсякъде.
Но послушай Дашо, подай едно питане, имало ли е техен патрул в тази нощ, в този район, според мен отговора ще е НЕ.
Ти им кажи НЕ, ама Да и те вече ако са полицаи биха се стреснали малко :talk:
А ако бяха истински полицаи, едва ли щаха да пропуснат липсата на винетка от ваша страна :roll:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 26 яну 2009 13:21

Няма смисъл да го дъвчем - запитване ще даде отговор на въпроса ти, ако наситина те вълнува. Останалото си е чиста проба фантазии.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 26 яну 2009 13:23

Снощи ли беше?Село Храбърско се обслужва от наш'то РПУ Сливница, Патрулката да не е била неква странна кошница дето викаш, с буркан капка отгоре?Защото тука има една такава, която действа като прее*ат астрата.Сега е такъв момент и тая патрулка се движи насам-натам...

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 26 яну 2009 13:24

blinder написа:Според мен са си било фалшименто отвсякъде.
Но послушай Дашо, подай едно питане, имало ли е техен патрул в тази нощ, в този район, според мен отговора ще е НЕ.
Ти им кажи НЕ, ама Да и те вече ако са полицаи биха се стреснали малко :talk:
А ако бяха истински полицаи, едва ли щаха да пропуснат липсата на винетка от ваша страна :roll:

те просто негледаха там погледнаха гражданската записаха ни от личнте карти нещо... често ходиме натам, че има вила един приятел може да се повтори случката...и като се уверя, че са палячовси ще действаме.
Аз исках да питам дали имам право на неосветен участък да не спра? Имаше нещо в закона писано

Потребителски аватар
MarchewwO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MarchewwO » Пон 26 яну 2009 13:27

Боте трябваше да видиш номера на колата,щото нали знаеш че са им спецялни и ако не се лъжа завършват на МВ? (или нещо такова ) :?: :!:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 26 яну 2009 13:28

Може да са били за айдуци. Ако не са били КАТ и са търсели нещо друго им е през уя за винетката ви.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 26 яну 2009 14:01

Почти съм сигурен, че са били нашите кукери :lol: !Плюс това има нощни акции по селата, проверяват по сигнали за кражба и напоследък са много активни :) .Моя съвет - не се занимавай с глупости.По възможност ще снимам колата и ще я покажа :wink: .

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 26 яну 2009 14:11

Nafta написа:Почти съм сигурен, че са били нашите кукери :lol: !Плюс това има нощни акции по селата, проверяват по сигнали за кражба и напоследък са много активни :) .Моя съвет - не се занимавай с глупости.По възможност ще снимам колата и ще я покажа :wink: .

А да не са вземали нещо тея ваще кукери, че първо да изкарват ъкъла на хората с фарове в бронята и чак тогава пускане на буркана.
Непредставяне на документи за ранга на полицая, та да не говорим поне за имената :screwy

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 26 яну 2009 14:24

Това вече не го знам..А тук много често явление е да не се представят куките.Само някои го правят.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 26 яну 2009 14:57

Nafta написа:Това вече не го знам..А тук много често явление е да не се представят куките.Само някои го правят.

Задължени са да се представят...мислят се, че като са станали полицаи и се едно са хванали господ за .... :evil:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 26 яну 2009 15:03

bomber написа:
Nafta написа:Това вече не го знам..А тук много често явление е да не се представят куките.Само някои го правят.

Задължени са да се представят...мислят се, че като са станали полицаи и се едно са хванали господ за .... :evil:

Затова братле, звънни едно телефонче, разкажи за какво става въпрос, кажи има че е трябвало да си леете куршум, а дори и да си знаеш, че нищо няма да промениш, то поне да знаеш че си пробвал :beer

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 26 яну 2009 15:24

bomber написа:

що не им го каза там, щото и вие сте в нарушение, пък сега проглуши форума колко са лоши...
в края на краищата или си принципен докрай и спрямо теб също както спрямо другите или се скатаваш и си траеш.
чудя се дали не се поизчерпа темата :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”