Държавата срещу всички нас : 1 - 0

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: Държавата срещу всички нас : 1 - 0

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 26 яну 2009 11:42

Adnan написа:Съответно колегата има привикания( важно да се запомни ) с собственика на гаража но без телесни или някакви други последствия и от 2'те страни.

Aз ли съм изпростял и отъпял, колегата ли го е написал толкова неграмотно... Не знам, но и аз не разбрах. :?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 26 яну 2009 12:55

spam
baracuda681 написа:Всеки плюе, защото така си се отнасяте с хората. Циганите когато правиха размирици в Красна Поляна вие ги гледахте. На протестите обаче биете здраво - и виновни и невинни. Да ми разправя някой фатмак, че съм пикльо айде моля те. Утре твойте деца като ги бият на улицата и полицията им каже, абе я се махай бе пикльо, да не си мислиш, че ще ги обикнат....

НЕ можеш да слагаш всички под общ знаменател-било полицаи,било лекари,било монтьори и т.н. Във всяко стадо има мърша!но това не е най-важното-нещо което много хора не осъзнават е че полицаите изпълняват заповеди и не са отишли там по собствено желание-такава им е работата.Са циганите в Красна поляна-така са им казали така са действали-ако някой е решил да прави своеволия на минутата го гонят.Пред парламента-имаше шайка идиоти,които вместо да протестират нормално като останалите дето бяха на протеста,замерят полицаите,които пак повтарям са там защото така са им наредили,а не защото така искат.Е какво да правят-да ги гледат ли.Ти ако си срещу мен и аз започна да те целя с камъни и да те бия,ти какво ще направиш?Ще ме гледаш умно в очите ли?-Не ми се вярва.А и казваш бият и невинните-те защо като са невинни не са се дистанцирали от идиотите-те рано или късно ще ги приберат,ами седят редом до тях-в такъв случай покрай сухото гори и мокрото.
А и да кажа болшинството от полицаите са цивилни,а всички ги сравняват с колегите дето са униформени.А не ми казвай моля те че така се отнасяМЕ защото ти не ме познаваш,не знаеш нито какво ми е възпитанието нито какво ми е отношението-както на мен така и на болшинството колеги,или всъщност ти ги познаваш повечето.

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Пон 26 яну 2009 13:36

baracuda681 написа:
Дашо написа:
UltraNord написа:2. A.C.A.B. :twisted: :smackbum СМЪРТ за Ушеф и за държавата, да живее родината!!!

Много интересно,как всеки изтрещел плюе по Полицията,а да кажеме примерно,ако утре майка му се прибира късно вечер от бачкане и я хванат 2-3ма от малцинството,изнасилят я и я пребият същия оптимист ще иска помощ и ще се жали в Полицията :!: Много се дразня на хора дето не знаят какво говорят-чул някъде нещо и повтаря като папагал :!: Примерно аз съм в тая система и не знам какво лично съм му направил на момчето,че чак да ми иска смъртта.Но ако мъжки си толкова ербаплия и наистина желаеш всички да умреме,аз съм в Симеоново което е доста близо до тебе,ела до там и ще се разбереме.Ако искаш мога да изкарам и още колеги и с тях да се разправиш :!:

Всеки плюе, защото така си се отнасяте с хората. Циганите когато правиха размирици в Красна Поляна вие ги гледахте. На протестите обаче биете здраво - и виновни и невинни. Да ми разправя някой фатмак, че съм пикльо айде моля те. Утре твойте деца като ги бият на улицата и полицията им каже, абе я се махай бе пикльо, да не си мислиш, че ще ги обикнат....
По темата:
1. Гаражните клетки са незаконни - незаконно присвояване на общинска собственност.
2. За да подаде жалба оня келеш, трябва да има медицинско и свидетели. В противен случай става доста блудкава цялата работа - Той ме удари ама никой не видя и нямам медицинско
3. ОТ ТАЯ КИРЛИВА СИСТЕМА ДОБРО НЕ ОЧАКВАЙТЕ - УШЕВ, ПРОКУРОРА И СЪДИЯТА са за затвор!!!

тук май не става дума за незаконна клетка.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 26 яну 2009 13:40

Обмисляйте добре изказванията си! Дашо е много прав - не трябва да се слагат всички под един знаменател. Каквито и да са те!
Придържайте се моля към темата.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 26 яну 2009 13:49

palikari написа:тук май не става дума за незаконна клетка.

Клетката не е незаконна, в входа всички се познаваме. Ако беше се качил 2 етажа какво вика чефи и помолил колегата да си премести колата нямаше да има такива неща.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 26 яну 2009 14:03

На всеки се случва да запуши някого, някъде, на всеки!
На мен също ми се е случвало, макар и много рядко! Просто оставям една визитка на таблото, или написан телефонен номер. Много е лесно и спестява подобни главоболия. Не казвам, че онзи е бил прав да троши колата. Просто следващата реакция е трябвало да бъде полиция, прокуратура и жалба, а не саморазправа, пък била тя и устна. Защото няма как да се докаже кой е оритал колата, нали така?!

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 26 яну 2009 14:19

dobrin написа:Защото няма как да се докаже кой е оритал колата, нали така?!

Тук си абсолютно прав. Няма свидетели няма нарушители.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 26 яну 2009 15:49

ще го съдят по Указа за борба с дребното хулиганство
един противоконституционен акт, акт в противоречие и с директивите на ЕС
за съжаление все още се прилага
адвокат се допуска, и ако се окаже виновен най-често се налага някаква глоба
не се пише осъждан и так далее
реда е административен

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 26 яну 2009 17:11

dobrin написа:Дашо е много прав...

За съжаление Дашо всъщност е много крив, защото на всеки нормален човек му е ясно че полицаите пред парламента са действали по заповед, но си личеше че се кефеха докато изпълняваха тази заповед, че и "мааалко" са си превишили правомощията, защото много ме съмнява заповедта да е била "пребийте де що видите човек". Обаче Дашо бидейки и той полицай скача да ги защитава. Еми не става така.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 26 яну 2009 17:13

Aз пък без да съм полицай ще ги защитя и ми е много интерсно как видя,че полицаите пред парламента се кефят или може би е логично предивд това каква сган имаше пред тях.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 26 яну 2009 17:52

XpacTa написа:

За съжаление Дашо всъщност е много крив, защото на всеки нормален човек му е ясно че полицаите пред парламента са действали по заповед, но си личеше че се кефеха докато изпълняваха тази заповед, че и "мааалко" са си превишили правомощията, защото много ме съмнява заповедта да е била "пребийте де що видите човек". Обаче Дашо бидейки и той полицай скача да ги защитава. Еми не става така.

неисках да развалям темата на колегата повече,защото така се изродява - всъщност се интересуваше от друго.Но искам само 1 нещо да повторя
Колега-ако ти беше на тяхно място и теб те млатеха като животно,с някакви ограждения,снежни топки с камъни,пръти и т.н. ти как щеше да реагираш :?: Не правеха нищо докато не им дадоха заповед и след като им я дадоха е съвсем нормално като обикновени хора да се ядосат от подобно отношение,което те не провокираха с нищо.Стояха си спокойно и онези почнаха да ги млатят.
И да кажа-полицаите,колкото и да не ви се вярва са българи-те имат абсолютно същите проблеми с които се сблъскват в живота,както и останалите хора.Ако ви се струва че полицаите са боклуци,значи всички тука в България сме такива,защото те са просто 1 част от българите!

П.П.Извинявам се на колегата че му развалих темата,повече няма да отговарям на подобни нападки!Ако някой иска да се разбирамеда ми прати ЛС!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 26 яну 2009 17:54

XpacTa написа:

Абе колега тебе като те бият ти кво седиш и ги гледаш ли? Айде аман от глупави изказваня. Да заповедта е била ,, разпръснете ги''. А ако некой хвърли паве по мене малииии къв бой го чака.
Или ти к'во си от тия: Като те ударят по едната бузе обърни другата!!! Ай стига глупости!!! И не ги защитава само Дашо! Ами всеки човек който мисли реално над нещата. И мене са ме били полицаи по мачовете навремето, ама ся като се замисля е как нема да ме бие като хвърлям седалки по него, или хвърлям бомбички.

А по темата. В наште държавни а и повечето частни институции няма добра комуникация м/у тях. Ето оня ден ми пращат от няква частна компания за събиране на дългове от абонатите на М-тел. А аз съм издължил всичко 2-ве седмици преди това.
Писмото от Дългосъбирачите е от 19-ти, аз съм платил на 16-ти и М-тел са изпратили инфото че съм платил на 21-ви. Е за какво говориме. Звъня днеска по телефона и ми казват ,, Съжаляваме за неудобството, не ни е добра комуникацията.'' Казаха си го директно, е направи си сметка тогава това е в частния сектор, ами в държавния. Той дознателя може да е седял и до 22ч. ама като никой не му е казал ко праим тогава?!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 26 яну 2009 18:14

Незнам дали това беше целта,но усещам че темата ще се заклЮчи всеки момент.К´ви полицаи,к´ви павета?????
Извода който аз си правя от темата е:Връзкарството в БГ винаги ще си е на мода;правилата,били те написани по един и същ начин за едни са сватба за други брадва;българчето винаги е било болно на тема ´´Ела да си ги мерим.´´Какъвто и да е повода,на всеки се случва,има и далеч по-европейски и от човешка гледна точка правилни начини за решение на един конфликт.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 26 яну 2009 19:02

XpacTa написа:

Ама и ти си прочел 2 блога и айде все едно си бил отгоре и си наблюдавал всичко.
Знаеш ли кои са били тия, дето са се кефили, че са били някой? Ония дето ходят по мачовете само и единствено с една единствена цел!
А сети се сега за кои ти говоря!

Темата за съжаление съвсем се изврати.
Нямам никаква полза да защитавам полицията или нещо подобно, защото ми е ясно, че точно тогава всичко е било шуробаджанащина, ама да правиш подобни изказвания е МЕКО казано ТЪПО!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 26 яну 2009 20:47

propparo написа:Незнам дали това беше целта,но усещам че темата ще се заклЮчи всеки момент.К´ви полицаи,к´ви павета?????
Извода който аз си правя от темата е:Връзкарството в БГ винаги ще си е на мода;правилата,били те написани по един и същ начин за едни са сватба за други брадва;българчето винаги е било болно на тема ´´Ела да си ги мерим.´´Какъвто и да е повода,на всеки се случва,има и далеч по-европейски и от човешка гледна точка правилни начини за решение на един конфликт.
много добър завършек на темата.
наистина няма нужда да тръгва в другата посока :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”