Друг е въпросът, че зимата предимно захождат от запад на изток, т.е. вятъра е предимно източен...
Иначе и аз съм в Слатина, но откак се отървахме от старите дограми нищо не се чува
Това от някой екшън филм ли го видя
Ако на такъв самолет не му стигне пистата повярвай ми щеше да го дават и по СНН защото нещата щяха да са потресаващи. icoico написа:http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MTMyNDsw
Това ако е вярно-всички засегнати да нападат

, тез файтър джетове като излитат, кацат и правят заходи на фул макс, от гърмежите на звуковата бариера се люлееше всичко ,стъкла редовно се сменяха...... та и ма и по зле. Ама ей Милано,1то им летище на 40 километра от града.... измислили са го, на малкото сигурно кацат само некви безшумни такива... 

jonn_krissy написа:Колега званни на приятно ми е Мавриков от Господари на ефира.Тои сас сигорност ще ти помогне.успех
ISRalien написа:jonn_krissy написа:Колега званни на приятно ми е Мавриков от Господари на ефира.Тои сас сигорност ще ти помогне.успех
Е тва беше глупаво![]()
И КАК точно ще му помогне?

ISRalien написа:jonn_krissy написа:Колега званни на приятно ми е Мавриков от Господари на ефира.Тои сас сигорност ще ти помогне.успех
Е тва беше глупаво![]()
И КАК точно ще му помогне?
Bobi_S13 написа: с базука и ша ги плаши!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Baloo_bear и 41 госта