Trader.bg - Някой играе ли там ?
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Trader.bg - Някой играе ли там ?
Колега "страхлива кръв"
невярвам да дойдат да те търсят големи стероидни батковци. Ако беше така аз ако съм направил сто бона от тая игра дали някой ще ми ги даде.

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
крайно тъп въпрос колега... разбирасе, че никой няма да те търси за нищо.
Думичката "Демо" означава още "Демонстрация"!
Думичката "Демо" означава още "Демонстрация"!
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми е ясно че въпроса беше тъп,обаче си имам страховете защото докато бях Белгия доставчика ми изпрати да се регистрирам безплатно и да играя онлайн игри 2 месеца без пари,обаче ми идва сметка 330 евро.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
fearblood написа:На мен ми е ясно че въпроса беше тъп,обаче си имам страховете защото докато бях Белгия доставчика ми изпрати да се регистрирам безплатно и да играя онлайн игри 2 месеца без пари,обаче ми идва сметка 330 евро.
Това е станало защото не знаеш как да се грижиш за кредитната си карта. Просто си изпуснал тънката лайсна между "demo" и "deposit". Ама по принцип се чете като си слагаш някъде данните...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте брокери
Чудех се, ако вложиш средства и купиш "губещи" акции то тогава нали все пак ще дойде ден или момент когато тези акции ще си върнат стойността? Може би греша, но това е защото ми липсва опит! Ако споделите мнения ще съм ви благодарен.
вече има ли чат стая?

вече има ли чат стая?
В кранй сметка някой някога печелили ли е от тази игра?
Щото на мени ми се струва въздух под налягане.
Докато играеш Демо къртиш парата, като внесеш сума и веднага губиш или греша?
Щото на мени ми се струва въздух под налягане.
Докато играеш Демо къртиш парата, като внесеш сума и веднага губиш или греша?
Последна промяна от velinsl на Вто 19 окт 2010 22:11, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: борси
Nikunata написа:А демото е съвсем различно.При него не съществуват двете основни емоции на пазара СТАРХ и АЛЧНОСТ.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Някой продължава ли да играе? Не на демо акаунти, а с реални пари? Kaizer?
Моите "5 лева" по темата:
Научете добре най-популярните индикатори за технически анализ. Кой какъв е, какво включва в себе си, как се използва и т.н. Ама добре ги научете. След това ги изтрийте от графиката си. Системите базирани на индикатори не работят, те карат хората да станат мързеливи, да се доверяват сляпо. Индикаторите дават на хората измислено чувство за сигурност и ред, затова не бива да се следват сляпо. Това, което си струва да се ползва е MA, 20-50-100-200 периодна (която често се явява ниво на подкрепа/съпротива), нива на Фибоначи, тренд линии. Научете се да търгувате базирано на цената (Price Action trading), а не базирано на индикатори. Не влагайте емоции. Не играйте с пари, които не можете да си позволите да изгубите. Не гледайте на резултатите като пари, а като числа, загуба от 30 пипса си е загуба от 30 пипса, нищо повече. Учете се от грешките си и се стремете да не ги повтаряте. Не играйте "между другото". Ако нямате време през деня тогава интрадей търговията не е за вас - бъдете тип търговец спрямо времето, което можете да отделите за търговия.
Хайде стига голкова, че да поработя:-)
Моите "5 лева" по темата:
Научете добре най-популярните индикатори за технически анализ. Кой какъв е, какво включва в себе си, как се използва и т.н. Ама добре ги научете. След това ги изтрийте от графиката си. Системите базирани на индикатори не работят, те карат хората да станат мързеливи, да се доверяват сляпо. Индикаторите дават на хората измислено чувство за сигурност и ред, затова не бива да се следват сляпо. Това, което си струва да се ползва е MA, 20-50-100-200 периодна (която често се явява ниво на подкрепа/съпротива), нива на Фибоначи, тренд линии. Научете се да търгувате базирано на цената (Price Action trading), а не базирано на индикатори. Не влагайте емоции. Не играйте с пари, които не можете да си позволите да изгубите. Не гледайте на резултатите като пари, а като числа, загуба от 30 пипса си е загуба от 30 пипса, нищо повече. Учете се от грешките си и се стремете да не ги повтаряте. Не играйте "между другото". Ако нямате време през деня тогава интрадей търговията не е за вас - бъдете тип търговец спрямо времето, което можете да отделите за търговия.
Хайде стига голкова, че да поработя:-)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”