Пасат Б5 , трябва ми малко инфо
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б5 , трябва ми малко инфо
искам да попитам относно слуховете които съм 4увал 4е когато колата напуска примерно Германия минава задължителен преглед и смяна на ремъци филтри масла...много ще съм благодарен на компетентен отговор.взех си колата на скоро и съм сменял само масла и филтри без ремъци и имам една ваденка на предния джам като винетка но по голямо на немски е и пона аз така знам 4е е именно от този задължителен "сервиз".
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Пасат Б5 , трябва ми малко инфо
thuglife7110 написа:4е когато колата напуска примерно Германия минава задължителен преглед и смяна на ремъци филтри масла...

няма такова нещо
- dangala
- Автомобил: VW Golf 5_ VW Passat B7
- Двигател: BKD 2004_ CFFB 2011
Ако колата е била закупена от автоцентър VW/AUDI в швабско(за втора ръка става въпрос) май го
има това, ама ти все пак си ги смени, за да не се вкараш в някой високобюджетен филм.
Поздрави
има това, ама ти все пак си ги смени, за да не се вкараш в някой високобюджетен филм.
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да то4но така е втора ръка е колата от там е закупена от автоцентър.а някой да ми каже нещо пове4е за как става това с 4ипа който да я направи от 150 на 180коня примерно.и какви пари естествено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
искам да си сменя пищялките които са на предните врати от вътре на огледалата.та как се маха то панел4е , трябва ли да махам кората на вратата и ако трябва как да я махна как,с какво се държи тя.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
thuglife7110 написа:Да то4но така е втора ръка е колата от там е закупена от автоцентър.а някой да ми каже нещо пове4е за как става това с 4ипа който да я направи от 150 на 180коня примерно.и какви пари естествено.
viewtopic.php?f=48&t=16211
-
- Автомобил:
- Двигател:
да благодаря колега.а по въпроса с вратите и колонките