Колеги знам че има доста отговори по темата ама явно че това е голям проблем при голф 3 а именно прословутото парно.При мен случея е следния карам голф 3 ;1995-година 1.6 бензин а аз го карам на газ има и климатик.Така при мен проблема е че нямам никакво парно когато си е загряла колата на 85-90градуса,когато е по топло времето се чувства савсем нищожна топлинка и когато е запалена на място колата пак се усеща,разбира се ако не е тварде студено.Само искам да кажа че и преди да сложа газувата уредба пак си го имах същия проблем

При мен сащо хварча доста от тази изолация и до ден днешен като пусна на 4-та степен да духа пак хварчат малки части дунапрен.Значи проверил сам маркучите които влизат в купето след като езагряла колата и двата са горещи и не могат да се пипнат,проверил сам до колкото мога и ключа за топло и студено и до колкото успях да видя жилото отваря и затваря и смятам и че това не е.Естествено стигаме до супер навряното радяторче което не сам го проверил защото е голяма хамалогия всичко това.АЗ бях решил да стигна до него като разглобя таблото и да се управям сам но един ден след часове разглобяване в един момент се стигнах до там че половината табло е разглобено а другата част която оставаше ми се стори че няма да успея да я разглобя а дори и да бях усял сас сигорност щях да потроша някоя пластмаса щипка или друго и после да се чудя кое как да го хващам.Именно за това не посмях да бутам повече нищо и си сглобих на ново останалите части.За първи пат ми се случваше да разглобявам табло и разбрах че е трудна работа.Искам да ви попитам има ли някакъв шанс да го проверя това радиаторче дали е запушено без да разглобявам таблото и евентуално да го отпуша ако е задръстено.Новото не е скъпо знам но трдно се подменя.Бях ходил дори и при маистори(въпреки че не сам фен и доста работи си оправям и сменям сам но неволята води и до тях) но дори и на тях не им се занимава а ако са сагласни пък парите за труда им са доста солидни.Ако имате други идеи от какво може да бъде липсата на топло пишете.

........Ако можете помагаите с каквито савети знаете,ще съм благодарен и на снимков материал по процедурите за да се ориентирам някак.....
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ