Интересува ме каква е разликата между оригиналните хубави дръжки за Голф 2 и ментетата.Защото отзад си сложих една ментак и се счупи самият механизъм вътре,който е пласмасов и в резултат на това вече колата е с 4 врати Как да позная оригинала пред ментака?Ако някой има оригинални дръжки направо да ми драска на лично да се разбираме нещо.
Оригинални само от някоя морга или колега от форума. В магазините по 10-на лева турски. Почти винаги причина да се чупят е проблем в бравата или увиснала врата, провери и това.
Интересува ме вътре механизма на оригиланите метален ли е целият,защото ментаците вътре една част им е пластмасова-именно тя ми се счупи на мен.. Някой слагал ли е от тези дето са като на 3-ките,но са за 2-ка..Ако някой е слагал да даде отзиви
Аз купувам вече сигурно десета дръжка на моя голф по 7.8 лева вътре са железни но пак не изкарват ама за 7,8 лева толкова за да имаш наистина оригинална дръжка отиваш във HAAS представителството на vw там имат оригинални части дръжката струва около 60 лева поне знаеш че ще карат
Колега има и един балгарски вариант.Ако останалата час от дражката ти е добре на мястото на счупената пластмаса слагаш болт регулираш си го и си готов аз така сам правел ама ми писна и вече немам дражки.