Проблем с резервоара
-
hkalchev
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с резервоара
Имам Поло '93, наскоро изгнилия ми резервоар протече и вече 2 седмици немога да си намеря друг. Има ли начин да баде препаснат друг, или евентуално да се закупи от някаде втора употреба ?
-
ivorpetkov
- Автомобил:
- Двигател:
lrlmodo написа:поръчай си нов![]()
колата бензин или дизел е?
Карбуратор или инжекцион - тия данни ти трябват за покупка на резервоар - всички са различни
Това за новия ме интересува и мен откъде може да се намери на приемлива цена защото ми предложиха нов (само с поръчка, няма толкова луди купувачи) горе долу на цената на автомобила.
-
ivorpetkov
- Автомобил:
- Двигател:
-
ivorpetkov
- Автомобил:
- Двигател:
И така вече съм с ное резервоар и то на приятната цена 99 лв. Само за сравнение оригинален му искат 1100 лв, а по моргите е много рядък и са ми искали 200 лв, а вероятността да е изгнил е голяма, т.к. минаването на тръбата през калника е конструктивен недостатък на модела.
С поръчка (идва за 4-5 дни) от Euro07. Тайвански, много културно опакован. Дост е лек - тенекето май е бая тъничко.
Вчера го напълних догоре и засега всичко е ОК.
Ето линка - дават го за
VOLKSWAGEN POLO Petrol от 1984 до 1994 injection
http://www.euro07.bg/catalog/article_details.php?id=145576
И благодаря на колегата lrlmodo, който ме насочи към този вариант.
С поръчка (идва за 4-5 дни) от Euro07. Тайвански, много културно опакован. Дост е лек - тенекето май е бая тъничко.
Ето линка - дават го за
VOLKSWAGEN POLO Petrol от 1984 до 1994 injection
http://www.euro07.bg/catalog/article_details.php?id=145576
И благодаря на колегата lrlmodo, който ме насочи към този вариант.
Re: Проблем с резервоара
виждам че колегата си е решил проблема -наи вече изгнива трьбата която води до резервоара -демонтира се резервоара изрязва се изгнилият участьк-с ножовка -за да няма бум наставя се с маслоустоичив маркуч и скоби -маркуча от мосвич алеко -ако е дупка по самият резервоар се почиства сьс шкурка и с течно лепило за метал се залепя дупката -тьрсете немско лепило двукомпонентно за около 20лв-операцията е доста трудоемка по демонтирането на резервоара -помагах на монтьорчето отне ни 5-6 часа.
- toman44o
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: ABS
Re: Проблем с резервоара
аз намерих по интернет в една автоморга в пазарджик и по спеедито ми го изпратиха и си4ко ми излезе 80лева 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”