Заводска аларма и Крушка на жапката

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
mitko_nedev_86
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Заводска аларма и Крушка на жапката

Мнениеот mitko_nedev_86 » Вто 27 яну 2009 20:18

Изжинете ме за тъпите вапроси искам да питам дали на зажодската аларма може да ми направят дистанцинно
И свалих крушката на жапката сега не мога да го сглобя незнам просто пруйинката как да я сглобя и ако може да ми покажете с някоя снимчица ?
Става вапрос за голф 3

Потребителски аватар
george12
Автомобил: Passat b5 1.8T
Двигател: AEB 98
Контакти:

Re: Заводска аларма и Крушка на жапката

Мнениеот george12 » Сря 28 яну 2009 18:13

Точно днес подмених една "оригинална" аларма.Колата беше внос от Италия и алармата /с надписи AUDI,VW,Skoda,Seat/ беше монтирана в сервиз.Между другото не съм срещал Golf 3 с фабрична аларма.Всеизвестно е че дистанционни за италиански аларами много трудно се обучават.Според мен е най-добре да сложиш някоя хубава българска аларма.

krasimir_nik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasimir_nik » Сря 28 яну 2009 18:48

1 за алармата ами ако е laserline (намира се в двигателния отсек и има ключ) сваляш от страни двата болта 10 номер после си намираш едно дистанционо което може да се обучава сас крастата отверка ще отвиеш болтовете кам кабела щом махнеш капачето ше видиш един ред със копченца на 1-вото пище он и офф после поставяш положения офф и даваш на контакт натискаш бутона за заключване на новото дистанционо и чакаш звуковия сигнал след него натискаш бутона отклзчване и чакаш пак сигнала . спираш контакта и връщаш алармата в същото положение на он затваряш пробваи и после :drunk дано съм ти помогнал а за жабката немога да разбера какво точно искаш да направиш

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 29 яну 2009 12:29

Добре си обяснил само си пропуснал да му обясниш че дистанционните работят на определена честота :idea: Което означава че не можеш да вземеш кое да е дистнционно.
П.С. Голф 3 има с фабрична аларма но е рядкост-тези Джемини с щампа на Фолксваген са аларми за вторично вграждане при оторизирания дилър на Фолксваген(най често в Италия)
П.П.С.Колата за която говориш(Голф 3) е била обурудвана с тази аларма веднага след закупуването й(щото в Италия се краде в пъти повече отколкото при нас) сметни на колко години е алармата?И дали ще работи коректно?И дали за тези години не са се изменили важни неща при алармите(дефакто сега аларми за по 100лв са доста по добри и стабилни от твоята аларма която преди 15г е струвала 500лв.)И не на последно място щом няма дистанционно не допускаш ли че алармата не работи/не работи коректно и за това последния(или някой от последните) собственик е спрял да я ползва?

Потребителски аватар
chefo.gti3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefo.gti3 » Чет 29 яну 2009 17:53

моята е гамма и от италия мисля че е заводска щото при голф 3 касетофона оригиналния е гамма и чесно да кажа работи доста добре

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”