ISRalien написа:като всеки ден се повтаря едно и също (вкъщи - работа - вкъщи - излизане на кръчма веднъж-2 пъти в седмицата), къде ще пуснеш тема да те изтрият?
Spectre™ написа:Просто се чудех толкова ли няма друго място от което да захождат, за кацане. Трябва ли да минават през половината град, да не говорим че повечето не отговарят на европейските стандартите за шум.. едни самолети въобще не се чуват.., други направо ми тресат леглото..![]()
Темата я пуснах, защото миналата нощ не знам какво прелетя отгоре.., но подскочих и помислих че има земетресение, и взех да се обличам за да бягам,това не е първият случай в който се случва...
![]()
![]()
Дашо написа:Dead man написа:(Стига с тоя грозен кукер....(Дашо ))![]()
![]()
Следващия път като се видиме специално ще ти дам да ми позваниш на чановете![]()
Ikov_VR написа:Е това си е гавра с Колата вече.Тоя нож тесния спецялно струва 14 лв.
По тая логика на мен ми остана от паркета в хола що не си махна стелките и не наредя малко вътре
MITKO_DVD написа:Бих казал ако имаш желание,време и парите за нещата който ти е записал колегата няма да ти отнеме много време,важното е желание да имаш както казах и време
pichaga7a написа:пич как се влиза в тая кола кат нема дръжки? оставя се прозореца леко открехнат и от там ли? като на състезателните коли
Smoke написа:ГТИ - готин тунинг илиянци
Insect написа:Peteff написа:толкова много ли ви мързи да си вдигнете прозорците преди да излезете от автомобила ? или просто ви трябва за гъзария ?
а теб толкова ли те мързи да духаш по предното стъкло, че си пускаш духалката?![]()
щом е екстра и я има... значи трябва да се ползва! Така си мисля поне
venci_wrc написа:пичове като пусна парното на моя голф 4 мерише на лаина от кво може да е има ли нешто за смяна благодаря
nikolai_an написа:освен някои да ти се е изсрал във филтъра на парното
Калоян Кирилов написа:Ти правиш такива неща по колата, че ме пращаш в тъча... палене с дистанционно, вратите с дистанционно.... няма да се учудя ако утре я подкараш през компа...![]()
Pichaga написа:Добре дошла във форума!
Остава и Пичагица да се регне и ще я втасаме
chefito написа:Тва е кат да не си миеш зъбите, след като са ти чистили зъбния камък....оди мий смело....някой да слага ключ...
ша дебне самолетите със Златния Скункс вместо с базука и ша ги плаши!
kiko_77 написа:и аз имам същото окачване и съм мн доволен от него ве4е карам 600м с него
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта