ostavime написа:Дори съм снимал полицаи, които са в трамвайната линия и съм пращал снимките по телевизиите, както и много други работи.
Полицейските автомобили,линейки,пожарни и такситата открай време могат да се движат по трамвайните релси.
Ти май не искаш да разбереш писаното от другите колеги,АААААА?
Когато мен,бай Пешо с жигулата,оня с вейрона и русата кака с големите цици и колата без покрив започнат да ни спират еднакво,да се отнасят еднакво,да ни глобяват еднакво и да не ни се правят кукенцата на мъже,тогава може и да се оправят нещата,дотогава ще обжалвам всяко решение за нарушение,дори да знам че съм 100 процента виновен.Мразя фейсконтрола,който всеки

катаджия упражнява при спиране на автомобил.При заяждане от тяхна страна даже съм ги питал---´´Искаш ли да мина след 15 мин. с другата си кола и дрехи,да видя дали ще ме спреш?´´ Започва едно мигане на парцали и питания кой съм аз.Ами никой не съм,защо трябва да съм някой за да не ме спират тогава.
Как беше оная чалгия --За милиони няма закони,за кокошка няма прошка............--ето това е закона на джунглата в БГ.Ние се дърлим в разни форумчета кога било въведено гасенето на двигател при престой,а повярвайте ми много шофер/к/и даже не разпознават цвета на светофара,щот се мислят за безсмъртни в лъскавата си колица.